Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Koncert og udstillingsåbning

Tidspunkt: torsdag d. 9. maj 2019 kl. 19:00

Det Italienske Kulturinstitut glæder sig over at præsentere en dobbelt begivenhed:

Koncert med Paolo Russo Trio, som præsenterer Paolo Russos nyeste album "Overland", efterfulgt af indvielsen af udstillingen "Heroes" af den italienske kunstner Alberto Volpin.

KONCERT:

Den anerkendte herboende italienske musiker Paolo Russo præsenterer sit seneste album sammen med sin jazztrio, der består af landsmand Marcello Di Leonardo på trommer og danske Thomas Fonnesbæk på kontrabas . Albummet med titlen "OVERLAND" udgør et repertoire af originale sange, som alle er komponeret og arrangeret af Paolo Russo. Musikken spænder over alt fra udsøgte nordiske atmosfærer til krydret middelhavsstemning til synkoperede sydamerikanske rytmer.

UDSTILLING:

Alberto Volpin er født i Padova i 1952. Han har arbejdet i reklamebranchen og i flere år som tegneserietegner og illustrator, og det er da også tegneserierne, som i dag er udgangspunktet for hans maleriske udtryk et sted mellem hyperrealisme og bevidste popkonnotationer. De udstillede værker skildrer oftest amerikanske superhelte, med nogle få italienske undtagelser, iscenesat i  italienske byer (og en enkelt i København), som udgør et imponerende historisk og arkitektonisk bagtæppe. Den magiske atmosfære med de lyse farver, der er typisk for popkunst, blandes med det italienske (og danske) landskab, der er minutiøst afbilledet i al dets skønhed. Kunstneren vil selv være til stede.

Som afslutning bydes på en let buffet af italienske specialiteter og et glas italiensk vin. 

Arrangementet er gratis, og alle er velkomne, men tilmelding er påkrævet.

Del arrangementet på de sociale medier:

Billetter (UDSOLGT)

DKK 0,00

+ gebyr DKK 6,00