Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Hold 8

Hold 8

Niveau: (EU-standard) B1.2

Underviser: Alba Granizio

Undervisningsmateriale: Fotokopier, som underviseren uddeler.

Kurset er for dem, som har et godt kendskab til italiensk (generelt svarende til B niveau), men stadig føler sig usikre i grammatikken og det talte sprog. Der arbejdes med repetition, hvor der særligt fokuseres på brugen af stedord, forholdsord og udsagnsord. Kursets hensigt er at give kursisten en større sikkerhed i brugen af det italienske sprog.

Tidspunkt: Torsdag kl. 10.00-11.50 (14 gange af 2x50 min.) d. 30.1.-14.5. 2020

 

 

Priser: 14 undervisningsgange à 2 x 50 minutter: kr. 1.700,- (med nedenstående rabat: kr. 1.530,-) Den angivne pris er ekslusiv tilmeldingsgebyr.

Rabatter*: ”Først til mølle”-rabat: 10 % rabat ved betaling senest d. 1. januar  2020. Skriv rabatkode “RABAT” i den elektroniske tilmeldingsformular.

Medlemsrabat: 10% rabat for medlemmer af Kulturinstituttet eller af Società Dante Alighieri. Skriv rabatkode “MEDLEM” i den elektroniske tilmeldingsformular.

*Man kan kun opnå én af ovenstående rabatter.

Bemærk! Tilmeldingen er først gyldig efter betaling. Efter betaling er din tilmelding bindende – kursusgebyret kan udelukkende returneres, hvis det ønskede hold ikke modtager et tilstrækkeligt antal tilmeldinger eller aflyses (ekslusiv tilmeldings- og kortgebyr).

NB: Der er ikke undervisning i vinterferien 10.-14.2., i påskeferien 6.-13.4. samt 1.5.

Sidste frist for tilmelding og betaling er tirsdag d. 14. januar 2019