Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Frokost: "Seeds of Clay" in open spaces

Tidspunkt: lørdag d. 9. september 2017 kl. 13:00

DET ITALIENSKE KULTURINSTITUT inviterer i samarbejde med INSTITUT FRANCAIS  til frokost i det grønne Seeds of Clay” in open spaces i haven på Kulturinstituttet i Hellerup.

Seeds of Clay er en udstilling med fransk/italienske kunstner og keramiker Valeria Polsinelli. Polsinelli kommer til Danmark og udstiller sit smukke stentøj og keramik på Institut Francais, det franske kulturinstitut, fra fredag d. 8. september 2017.

 

Lørdag d. 9. september kl. 13.00 afholdes en frokost på Det Italienske Kulturinstitut i selskab med Valeria Polsinelli. Arkitekt og projektansvarlig Lawrence Ebelle sætter scenografien til denne frokost med keramik af kunstneren selv. Det vil her være muligt både at se og føle det smukke stentøj samt at tale med Polsinelli om hendes arbejde og håndværk.

Det vil også være muligt at bestille noget af keramikken, hvis det har interesse.

Samtale med Valeria Polsinelli vil foregå på engelsk, fransk eller italiensk.

Menuen er italiensk og leveres af restaurant CA’. Den består af fem forskellige antipasti, hovedret og dessert*. Vinen er også italiensk. (*Ret til ændringer forbeholdes)

Hvis vejret tillader det, nydes frokosten som beskrevet i haven. Hvis ikke, flyttes der ind i de smukke stuer, som vender ud mod haven.

  

Pris for frokost ”Seeds of Clay” in open spaces er 600 kr. pr. person (eksl. tilmeldings- og kortgebyr på 9,39 kr. ved betaling med Dankort).

OBS: Antallet af tilmeldinger er begrænset.

Tilmeldingsfrist: Mandag d. 4. september.

Tilmeldingen er bindende og tilmeldingsomkostningerne returneres udelukkende i tilfælde af aflysning/mangel på tilmelding (eksl. tilmeldings- og kortgebyr).

 


 

       

CA' har base i Hellerup på henholdsvis Rebekkavej 49 med Take away og catering og spisested på Rebekkavej 34. De laver simpelt, rustikt og autentisk italiensk mad med egen import af italienske råvarer.


 

Lawrence Ebelle Design Studio beskæftiger sig med udstillingsdesign, scenografi og interiør og har blandt andet stået for indretning og skiltning af det Franske Instituttets nye lokaler i København.

 

Sted: Det Italienske Kulturinstitut, Gjørlingsvej 11, 2900 Hellerup

Del arrangementet på de sociale medier:

Billetter

DKK 600,00

+ gebyr DKK 8,00