Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Hold 7 (Sommerkursus)

Konversationskursus / Niveau B2
Underviser: Alba Granizio

Mandag d. 8. juli – torsdag d. 11. juli – kl. 10.00-12.00 

(Fire undervisningsgange af to timer)

Kurset henvender sig til selvstændige sprogbrugere, som ikke føler sig helt sikre i det talte sprog. Formålet med kurset er at tale og få brugt det, man kan, i muntre og stimulerende omgivelser. I løbet af kurset diskuteres aktuelle og relevante emner, avisartikler, sladderspalter m.m., og, med underviserens hjælp, vil kursisterne diskutere deres meninger og indtryk om de valgte emner.

 

Tilmeldingsfrist: Mandag d. 1. juli 2019

Pris: kr. 500,- Den angivne pris er ekslusiv tilmeldingsgebyr.
Medlemspris: 450 kr. for medlemmer af Kulturinstituttet eller Società Dante Alighieri. Skriv rabatkode “MEDLEM” i den elektroniske tilmeldingsformular.
Ved yderligere spørgsmål send en mail til: infoscuola.iiccopenaghen@esteri.it.
Bemærk! Tilmeldingen er først gyldig efter betaling. Efter betaling er din tilmelding bindende – kursusgebyret kan udelukkende returneres, hvis det ønskede hold ikke modtager et tilstrækkeligt antal tilmeldinger eller aflyses (Tilmeldingsgebyret refunderes desværre ikke).