Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Hold 4 (Sommerkursus)

”Turist-kursus” / Niveau A2
Underviser: Alba Granizio

Torsdag d. 4. juli kl. 13.00-16.00 og fredag d. 5. juli kl. 10.00-15.00

(To undervisningsgange af tre og fem timer)

Kort italienskkursus for turister, som har lidt kendskab til italiensk, f.eks. fra begynderkursus el.lign. Kurset fremmer den italienske kommunikation til hjælp under ophold i Italien. Målsætningen er at lære simple sætninger til specifikke behov i forbindelse med rejse. Ordforrådet fokuseres på hilsner, personlige oplysninger, tal og priser samt spørgsmål og svar relateret til køb, bestilling af værelse, på restaurant og på gaden.

 

Tilmeldingsfrist: Torsdag d. 27. juni 2019

Pris: kr. 500,- Den angivne pris er ekslusiv tilmeldingsgebyr.
Medlemspris: 450 kr. for medlemmer af Kulturinstituttet eller Società Dante Alighieri. Skriv rabatkode “MEDLEM” i den elektroniske tilmeldingsformular.
Ved yderligere spørgsmål send en mail til: infoscuola.iiccopenaghen@esteri.it.
Bemærk! Tilmeldingen er først gyldig efter betaling. Efter betaling er din tilmelding bindende – kursusgebyret kan udelukkende returneres, hvis det ønskede hold ikke modtager et tilstrækkeligt antal tilmeldinger eller aflyses (Tilmeldingsgebyret refunderes desværre ikke).