Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Teater: Lu Santo Jullare Francesco

Tidspunkt: torsdag d. 6. december 2018 kl. 19:30

Spillet og iscenesat af Mario Pirovano.

Lu Santo Jullare Francesco er en forestilling af Nobelprisvinder Dario Fo og omhandler Den Hellige Frans af Assisi, grundlægger af Franciskanerordenen. Forestillingen består af en monolog, hvori et utal af forskellige personligheder fra Den Hellige Frans' tid tager form: paver og kardinaler, soldater, bønder, markedssælgere, munke og stenbrydere. Personificeringen af Den Hellige Frans fremstiller ham både provokatorisk, modig og ironisk, idet Den Hellige Frans selv beskrev sig som “jullare di Dio”, Guds gøgler, netop i samme år som Kejser Federico II forbød gøgleri.

Forestillingen er på engelsk. Oversat af Mario Pirovano.

Forestillingen præsenteres af Bernt Holm, ekspert i italiensk teater, historisk og praktisk, bl.a. gennem sit virke som oversætter, ikke mindst af Fos tekster. 

Efter forestillingen byder Kulturinstituttet på et glas italiensk prosecco og et stykke italiensk julekage, Pandoro og Panettone.

Entré er gratis, og alle er velkomne.

Dress code: Smart casual

 

Del arrangementet på de sociale medier:

Billetter

DKK 0,00