Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Omaggio a Ennio Morricone

Tidspunkt: onsdag d. 14. oktober 2020 kl. 19:00
Ennio Morricone (1928-2020) var en italiensk filmkomponist. Han er især kendt for sin musik til Sergio Leones spaghettiwesterns. Hvor Leone anslog spagghettiwesternfilmens billedside, så var det Morricone, der dannede skole for dens musik, der i Leones film ikke bare var underlægning, men ofte spillede med som en kommentator til handlingen. I 2007 modtog Morricone en æres-oscar for sin lange og tro tjeneste inden for filmbranchen. I 2016 modtog han sin første Oscar for bedste musik for filmen The Hateful Eight.
Morricone komponerede over 500 musikstykker til biograffilm og tv samt mere end 100 klassiske værker. Hans filmografi omfatter endvidere musikken til Giuseppe Tornatores film (siden Nuovo Cinema Paradiso) foruden film som Slaget om Algier, 1900, The Mission, De uovervindelige, Bugsy, Lige på kornet, Afsløring, Mission to Mars, Ripley's Game og The Hateful Eight.

Duoen bestående af Nello Salza på trompet og Simonetta Tancredi på flygel vil spille en koncert til hyldest for Ennio Morricone (1928 – 2020) med musik fra bl.a. Nuovo Cinema Paradiso, Westernfilmen Den gode, den onde og den grusomme, The Hateful Eight  o.m.m.

Alle er velkomne og deltagelse er gratis, men det er nødvendigt at tilmelde sig.

Det Italienske Kulturinstitut følger de givne retningslinjer for at mindske risiko for smittefare. Derfor vil der maks være plads til 50 personer, som sidder på hveranden stol, og alle bedes bære mundbind under arrangementet. Der vil ligeledes være håndsprit til fri afbenyttelse flere steder på Instituttet.

Del arrangementet på de sociale medier:

Billetter

DKK 0,00