Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Udstilling og præmieoverrækkelse

Tidspunkt: mandag d. 23. november 2020 kl. 18:00

I anledning af hundredåret for den italienske børnbogsforfatter Gianni Rodaris fødsel er Det Italienske Kulturinstitut i København vært for en udstilling af illustrationer fra et udvalgt eventyr af Rodari.

Projektet Rodari i billeder. En hyldest til Gianni Rodari præsenterer 15 billeder inspireret af historien Paolino-planten af Gianni Rodari, skabt af tre italienske illustratorer.

Udstillingen har Kulturinstituttet bragt virtuelt på de sociale medier fra d. 29 jun til d. 18 aug 2020, da Instituttet var lukket for besøgende p.g.a. Corona-restriktioner. Det glæder os nu, at vi kan åbne for en fysisk udstilling – selvfølgelig med forbehold i form af afstand og mundbind.

 Projektet er kurateret af Sara Guidi.

 

Ved udstillingsåbningen vil foreningen Società Dante Aligheri uddele prisen Premio Dante Aligheri for en litterær konkurrence for historier for børn og unge til minde om hundredeårsdagen for Gianni Rodaris fødsel.

Læs mere om konkurrence her.

 

Det Italienske Kulturinstitut følger de givne retningslinjer for at mindske risiko for smittefare. Derfor vil der maks være plads til 50 personer, som sidder på hveranden stol, og alle bedes bære mundbind under arrangementet. Der vil ligeledes være håndsprit til fri afbenyttelse flere steder på Instituttet.

Del arrangementet på de sociale medier:

Billetter

DKK 0,00