Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Vækst med Kultur

Tidspunkt: tirsdag d. 27. november 2018 kl. 09:00 - tirsdag d. 27. november 2018 kl. 17:00

Vækst med Kultur

Hvad betyder det konkret for en virksomhed at indgå i kulturelle samarbejder? Hvilke udfordringer giver det? Giver det mening for forbrugeren? Kan det overhovedet mærkes på bundlinien? Og hvad betyder det for det bredere samfund og sociale fællesskab, at kultur og erhvervsliv mødes i nye konstellationer?

Sådan lyder nogle af de centrale spørgsmål, som vi ønsker at besvare til Vækst med Kultur 2.0. Målet er at udvikle en håndgribelig tilgang til kulturens åbenlyse vækstpotentiale, få sat ord på sammenhængene mellem kunst, kultur, virksomhed og samfund, og gøre konklusionerne så umiddelbart handlingsorienterede og håndgribelige som muligt.

I år er fokus på evidens og direkte anvendelighed. Via nogle af de mest spændende cases inden for området og oplæg fra udvalgte erhvervsledere, forskere og kulturaktører undersøger vi virksomheden som en aktiv del af et samfunds kulturelle liv, og ser på hvordan nye former for samarbejder kan føre til økonomisk vækst.

Læs mere her.

 

              

Del arrangementet på de sociale medier:

Pris pr. deltager 980DKK
Pris for medlemmer af Dansk Erhverv 800DKK