Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Sommerlejr 2019 - Bæver, Ulve og Juniorer

Tidspunkt: torsdag d. 30. maj 2019 kl. 09:00 - lørdag d. 1. juni 2019 kl. 20:30
30 deltager(e)

Foråret er kommet og den varme tid venter lige om hjørnet

Det betyder SOMMERLEJR!!

 

 

Snart er det tid til at tage på sommerlejr, og vi glæder os rigtig meget. I år skal vi alle sammen på gruppesommerlejr og turen går til Lisbjerg -hytten lige nord for Aarhus.

 

Det er super fedt at være mange, og det er forhåbentlig noget vi kommer til at mærke på sommerlejren, hvor vi både skal lave aktiviteter sammen, men også grenene hver for sig.

 

OBS! Som det tidligere har været meldt ud, ligger sommerlejren i år i Kristi Himmelfarts ferien

 

For Tropspejdere og Seniorer starter lejren onsdag den 29. maj kl. 18.30 – I skal have spist hjemmefra. Lejren slutter søndag den 2. juni kl. 12.00.

 

For Bævere, Ulve og Juniorer? starter lejren torsdag den 30. maj kl. 9.00 – og slutter lørdag den 1. juni hvor jeres forældre inviteres til fælles lejrbål kl. 19.00.

 

I skal selv sørge for transporten til og fra lejren – det gælder for alle aldersgrupper. Nærmere oplysninger for enhederne kan ses under tilmeldingen, herunder evt. pakkeliste.

 

Prisen for lejren er 450 kr. for ”de store” og 350 kr. for ”de små” (indbetales ved tilmeldingen)

- i beløbet indgår betalingen for TUT på lejren ;o)

 

Frist for tilmelding tirsdag den 30. april – så skynd jer at få jer tilmeldt. Tilmeldingen ligger klar på Hadsten gruppes hjemmeside under ”arrangementer”.

 

Ved spørgsmål – spørg din enhedsleder

 

Adressen til lejren:

Lisbjerghytten
Elevvej 120
8200 Aarhus N

 

Vi håber I vil med – det bliver SUPER fedt

 

Spejderhilsen Lederne

Spejdere

DKK 350,00