Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Arrangementer og billetsalg

Velkommen til Grenaa Børnebio's site for arrangementer og billetsalg. Vælg dit arrangement i listen herunder.

Tilmelding til sæson 2019/2020

Klik herunder for at starte medlemstilmeldingen. Du kan tilmelde ét eller flere medlemmer i samme omgang.

Vigtig INFO. om kommende sæson 2019-20.
Grundet flere forskellige årsager er der lavet en del ændringer i år.
Grenå BørneBio`s udbyder af booking er stoppet, så vi har været tvunget til at finde et alternativ. Dette betyder at vi fremover ikke kan tilbyde faste pladser, men at børnene selv kan vælge, hvor de vil sidde. Vi vil naturligvis være behjælpelige.
Klippekort til børnemenu: Kino tilbyder i år, at man via deres hjemmeside kan købe et print selv klippekort til 5 børnemenuer. Klippekortet har været efterspurgt, da flere forældre ikke er glade for at sende penge med børnene… vi er derfor MEGET glade for at KINO handler på efterspørgslen. INFO kommer i løbet af næste uge, samt i vores program.
Der er også lavet ændringer i vores program.
Hold 4 er ikke længere at finde i det ”normale” program. Vi har i stedet lavet et UNGDOMSHOLD, som KUN vises om TIRSDAGen kl. 18:15! 
Man må nu selv bestemme hvilket hold ens børn skal tilmeldes. Som filmklub er vi ikke bundet af censurreglerne. Derfor er det op til jer forældre at bestemme, hvilket hold jeres barn skal på.
I år har vi lavet følgende hold:
Gruppe 1: vores anbefaling er 0-1 klasse
Gruppe 2: vores anbefaling er 2-3 klasse
Gruppe 3: vores anbefaling er 4-5 klasse 
Ungdomsholdet: Kun fra 6 klasse og opefter. Ved i for resten at ALLE der går i skole i Norddjurs må melde sig til dette hold… lige meget om man går på Gymnasium, handelsskole, Teknisk skole eller lignende!!

Ved tilmelding accepterer I at vi må sende en mail til jer når næste sæson starter

Ingen aktive events

Der er ingen aktive events at vise lige nu.