Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

UDSOLGT! Familiekoncert: Drums Across

Tidspunkt: lørdag d. 6. november 2021 kl. 11:00 - lørdag d. 6. november 2021 kl. 12:00

TROMMEFEST OG FAMILIEKONCERT PÅ GNISTEN!

Der er lagt op til trommefest og fuld power, når percussiontrioen Drums Across indtager Gnisten. Tag ungerne med, slå ørerne ud og vær med! Koncerten er en del af Spil Dansk ugen, som vi er stolte over, at kunne danne rammeom!

Drums Across er en kreativ trio bestående af tre trommeslagere/perkussionister, som har spillet sammen i 35 år. Gruppen har turneret for Rikskonsertene i Norge i 15 år plus en del i Sverige for musik i Skåne. 

Drums Across har desuden turneret en del år i Sydafrika med bl.a. Carsten Dahl og musikere fra Poul Simon’s “Graceland” og de har vundet en Grammy i Sydafrika med Thlale Makhene. Trioen er gennemgående musikere på de tre Grethe Agatz plader lavet af Frans Bak og har desuden lagt trommer til tegnefilmen “Aberne og det hemmelige våben”.

Drums Across er:
Lars Storck: Djembe, guitar, Lead vokal, bevægelse, Iphone
Klavs Bo Larsen Nielsen: Djembe, Bas, kor
Uffe Helgesen Olsen: Doun Douns, trommesæt, keys, kor

Smagsprøve - børnekoncert

Dørene åbner kl. 10.30. Der vil være lidt godt til børnene!

Glæd dig til en fantastisk formiddag med fuld power go en kæmpe oplevelse for børnene!

Medlemspris:
Som medlem af Gnisten/Musikværket Ry får du 10% rabat på billetten. Du kan købe én billet på dit medlemskort.
Meld dig ind før du køber din billet og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb.
Indmeldelse her.

Om Gnisten
Gnisten er et spille- og kultursted i det gamle varmeværk i Ry, som foreningen Musikværket Ry er i gang med at skabe. Gnisten er hjerteblod - skabt af en stor flok frivillige. 

Adgang for handicappede
Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk! Vi kan desværre endnu ikke tilbyde handicapvenlige toiletforhold, men vi er på sagen. Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have. Der er gelænder ved trappen for forsiden af huset. 
Sig til hvis du har brug for hjælp til at komme ind. 

Parkering
Vi har få parkeringspladser tæt på Gnisten - så sæt helst din bil på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens parkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej). Kom gerne på cykel, til fods eller med toget. 

Corona
Vi overholder mydighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. corona.    

 

Del arrangementet på de sociale medier:

Standardbilletter

DKK 50,00

Medlemsbillet

DKK 45,00