Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

UDSOLGT! Solokoncert med Hjalte Ross

Tidspunkt: fredag d. 29. oktober 2021 kl. 19:45

Gnisten er stolt af kunne præsentere Hjalte Ross  - en ung dansk prisvindende musiker, som har udgivet to anmelderroste albums, debutalbummet Embody (2018) og det seneste album Waves of Haste (2020).

Tid og tendenser bider ikke på Hjalte Ross - det gør til gengæld løfter om kvalitet og uopslidelige sange fra det sted i hjertet, hvor de største perspektiver bor. Til koncerter foldes Hjaltes sange helt ud, hvilket løfter sangene op i luften og lader dem med sitre med en intens gennemslagskraft, der rammer midt i hjertet.

Hjalte Ross er blevet taget særdeles godt imod af både publikum og anmeldere, når han har holdt livekoncerter de seneste år. Soundvenue gav således hans koncert på Spot Festival 2019 fem stjerner og kaldte det ”en noget nær perfekt koncert”.

Musikalske smagsprøver:
Hjalte Ross: Adrenaline
Hjalte Ross: Live from lockdown

Hjalte Ross fortæller, at han siden udgivelsen af debutalbummet 'Embody' i 2018 har knoklet med at lave 'den svære toer', en proces der har sendt ham til både New York, London og - isoleret fra alt - til en lille ø i det nordligste Norge. Hjalte siger selv om processen, at han er blevet en bedre sangskriver, sanger og guitarist. Derudover fortæller han, at det blev tydeligere for ham, hvad han gerne vil med sin musik. Pladen er skabt i samarbejde med John Wood (Pink Floyd, Nick Drake, etc.), Daniel Goodwin (Whitney, Kevin Morby, etc) og artwork er lavet af Kasper Eistrup.

Opvarmningsband: Som opvarmning for Hjalte Ross er vi stolte af at kunne præstere Mads Brunsbjerg - en lokal singer/songwriter fra Ry på 19 år, som elsker at spille og skrive egen musik. Mads´ musik har elementer fra pop og folk, og hans sange er tager udgangspunkt i hans eget liv. 

Dørene åbner kl. 19.15. Koncerten starter kl 19.45. 

Glæd dig til en fantastisk aften! 

Medlemspris:
Som medlem af Gnisten/Musikværket Ry får du 10% rabat på billetten. Du kan købe én billet på dit medlemskort.
Meld dig ind før du køber din billet og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb.
Indmeldelse her.

Om Gnisten
Gnisten er et spille- og kultursted i det gamle varmeværk i Ry, som foreningen Musikværket Ry er i gang med at skabe. Projektet er hjerteblod - skabt af frivillige kræfter. 

Adgang for handicappede
Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk! Vi kan desværre endnu ikke tilbyde handicapvenlige toiletforhold, men vi er på sagen. Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have.
Sig til hvis du har brug for hjælp til at komme ind. 

Parkering
Vi har få parkeringspladser tæt på Gnisten - så sæt helst din bil på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens parkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej). Kom gerne på cykel, til fods eller med toget. 

Corona
Vi overholder mydighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. corona. Hvis koncerten skulle blive aflyst får du dine penge retur (minus billetbegyret).   

Del arrangementet på de sociale medier:

Standardbilletter

DKK 250,00

Medlemsbillet

DKK 225,00