Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

ForRYgende fortælleaften med fængende fortællinger

Tidspunkt: fredag d. 19. november 2021 kl. 19:30 - fredag d. 19. november 2021 kl. 21:30
ForRYgende fortælleaften med fængende fortællinger
 
Kom og hør en buket af fantastiske, fabulerende, fortryllende fortællinger: folkeeventyr, skrøner, russiske, persiske og danske fortællinger.
 
Fortællerne kommer fra Ry Fortællekreds, hvor man dyrker den mundtlige fortælletradition. Fortællerne mødes en gang om måneden til fortælleværksted på Bjedstrup skole, hvor der fortælles, responderes og forbedres, så fortællerne blive klar til at fortælle i mange forskellige sammenhænge.
 
Arrangementet er blevet til i samarbejde mellem Ry Fortællekreds og Musikværket Ry. Glæd dig til en dejlig aften, hvor Gnisten danner ramme om en hyggelig aften i fortællekunstens tegn.
 
Dørene åbner kl. 19.00. Kom i god tid og nyd stemningen og det gode selskab.
 
Vi sætter vores blødeste lænestole frem i dagens anledning, så du kan sidde behageligt med en dejlig øl, et glas vin eller en god kop kaffe i hånden. Og slå ørerne ud til de gode historier!
 

Medlemspris - Musikværet Ry og Ry Fortællekreds:
Som medlem af Gnisten/Musikværket Ry får du 10% rabat på billetten. Du kan købe én billet på dit medlemskort.
Meld dig ind før du køber din billet og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb.
Indmeldelse her.

Som medlem af Ry Fortællekreds får du gratis adgang - Ry Fortællekreds betaler din billet. 

Om Gnisten
Gnisten er et spille- og kultursted i det gamle varmeværk i Ry, som foreningen Musikværket Ry er i gang med at skabe. Gnisten er hjerteblod - skabt af en stor flok frivillige. 

Adgang for handicappede
Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk! Vi kan desværre endnu ikke tilbyde handicapvenlige toiletforhold, men vi er på sagen. Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have. Der er gelænder ved trappen for forsiden af huset. 
Sig til hvis du har brug for hjælp til at komme ind. 

Parkering
Vi har få parkeringspladser tæt på Gnisten - så sæt helst din bil på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens parkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej). Kom gerne på cykel, til fods eller med toget. 

Corona
Vi overholder mydighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. corona.    

 

Del arrangementet på de sociale medier:

Standardbilletter

DKK 50,00

Medlemsbillet

DKK 45,00

Ry Fortællekreds - medlem

DKK 0,00