Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

MOLDE

Tidspunkt: søndag d. 3. april 2022 kl. 15:00

Foto: Jesper Balleby

MOLDE er et godt bud på et nyt dansk rootsnavn, man skal lægge mærke til. Tænk Alison Krauss møder Alberte. Smægtende akkorder og veltunede korstemmer med bluegrass vibes fra the Appalachian Mountains tilsat poetiske danske tekster inspireret af den nordiske natur og hverdagslivets sanselighed.

MOLDEs musik er skiftevis inderlig, legende, længselsfuld, sprudlende og i alle sammenhænge livsbekræftende.

MOLDE mødte hinanden i en stue i Aarhus. Maria Molde havde været del af bluegrass miljøet i New York gennem længere tid og kom hjem med en bunke nyskrevne sange. De andre MOLDE medlemmer stod hver især et sted i deres musikalske liv, hvor de manglede noget nyt at rive i og bandet samledes om en fælles kærlighed til folkemusikkens dybe rødder, men hvor hvert af medlemmerne medbragte deres eget twist fra både Norden, Balkan og USA. Resultatet blev et akustisk “stringband” efter amerikansk forbillede men med danske tekster og nordiske toner.

MOLDE udgav sin første single 30. november 2021 som forløber for en EP, der udkommer 18. januar 2022.

MOLDE er:
Maria Molde (komponist, vokal, mandolin, banjo)
Uffe Holmsgaard Eriksen (guitar, cittern, klarinet, kor)
Jonathan Feig (violin)
Henrik Kunz (kontrabas, kor)

“MOLDE optrådte med varme, charme, humør og spilleglæde, så man straks bliver fanget af deres musik med smægtende country- og americana-toner blandet med lidt jazz, balkan og bluegrass”. Per Dyrholm, Rootszone.dk. 

WWW.MOLDE.DK
MOLDE på Spotify
MOLDE på Facebook
MOLDE på youtube

Musikalsk smagsprøve

Dørene åbner
Dørene åbner kl. 14.00.

Kom i god tid og nyd stemningen, det gode selskab og en god kop kaffe eller lokal øl!

Medlemspris:
Som medlem af Gnisten/Musikværket Ry får du 10% rabat på billetten. Du kan købe én billet på dit medlemskort.
Meld dig ind før du køber din billet og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb.
Indmeldelse her.

Om Gnisten
Gnisten er et spille- og kultursted i det gamle varmeværk i Ry, som foreningen Musikværket Ry er i gang med at skabe. Gnisten er hjerteblod - skabt af en stor flok frivillige. 

Adgang for handicappede
Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk! Vi kan desværre endnu ikke tilbyde handicapvenlige toiletforhold, men vi er på sagen. Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have. Der er gelænder ved trappen for forsiden af huset. 
Sig til hvis du har brug for hjælp til at komme ind. 

Parkering
Vi har få parkeringspladser tæt på Gnisten - så sæt din bil på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens parkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej). Kom gerne på cykel, til fods eller med toget. 

Corona
Vi overholder mydighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. corona.    

Del arrangementet på de sociale medier:

Standardbilletter

DKK 200,00

Medlemsbillet

DKK 180,00