Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Solokoncert med Kajsa Vala (UDSOLGT!)

Tidspunkt: torsdag d. 2. december 2021 kl. 20:00

DANSK HJERTE, ISLANDSK SJÆL OG AMERIKANSKE TRADITIONER

Kajsa Vala har meldt sin ankomst på den danske musikscene. Hendes navn har summet i krogene, siden hun i 2018 lagde Spot festivalen ned med sit fantastiske band. Siden da har Kajsa og bandet spillet flere velbesøgte og udsolgte koncerter. I efteråret 2019 turnerede Kajsa som 3. live-medlem med det legendariske orkester Psyched Up Janis.

Det er sidenhen blevet til flere samarbejder mellem Sune Rose Wagner og Kajsa Vala, der - udover en duo-tour i 2020 - også har samarbejdet om Kajsas seneste single ‘Regrets’, som Sune har mixet.

Kajsa spiller Americana med islæt af pop og rock. En genre, der sjældent synes at lykkes for andre end netop amerikanerne selv, men Kajsa er den ægte vare.

Dørene åbner kl. 19.30. Kom i god tid - nyd selskabet og en lokal øl fra Gnistens bar.

Glæd dig til en fantastisk aften! 

Koncerten er arrangeret med støtte fra Kulturpuljen, Skanderborg Kommune.

Medlemspris:
Som medlem af Gnisten/Musikværket Ry får du 10% rabat på billetten. Du kan købe én billet på dit medlemskort.
Meld dig ind før du køber din billet og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb.
Indmeldelse her.

Om Gnisten
Gnisten er et spille- og kultursted i det gamle varmeværk i Ry, som foreningen Musikværket Ry er i gang med at skabe. Gnisten er hjerteblod - skabt af frivillige. 

Adgang for handicappede
Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk! Vi kan desværre endnu ikke tilbyde handicapvenlige toiletforhold, men vi er på sagen. Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have.
Sig til hvis du har brug for hjælp til at komme ind. 

Parkering
Vi har få parkeringspladser tæt på Gnisten - så sæt helst din bil på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens parkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej). Kom gerne på cykel, til fods eller med toget. 

Corona
Vi overholder mydighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. corona. Hvis koncerten skulle blive aflyst får du dine penge retur (minus billetbegyret).   

Del arrangementet på de sociale medier:

Standardbilletter

DKK 250,00

Medlemsbillet

DKK 225,00