Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

Carsten Knudsen: Hvor er vi nu henne? UDSOLGT!

Tidspunkt: fredag d. 26. august 2022 kl. 20:00 - fredag d. 26. august 2022 kl. 22:00

Tag med Carsten Knudsen på en musikalsk rejse, og en rejse ind i Knudsens indre univers. Carsten Knudsen har allieret sig med en lokal musiker, Thomas Ousager, som bor i Jaungyde.

Knudsen har skabt sin egen stil ud fra erfaringer fra comedy og cabaretter. Mange vil genkende ham fra De Nattergale og The Julekalender. Når Carsten går på scenen, så er det mere end underholdning, det er også underfundigt og rørende musikalsk.

Det er ikke bare latterorganerne, der bliver sat i bevægelse; Carsten kan være grovkornet og et kort øjeblik derefter skabe smukke og poetiske billeder.

Til en del af sine fortællinger får Carsten inspiration fra naturen, og han mener, at alle er gamle nok til at høre om både blomsten og bien.

Carsten er bevæbnet med guitarer, en ukulele fra Hawaii, sin mors gamle harmonium (salmecykel), wavinrør, mundharpe m.m.  Og selvfølgelig er der nye fortællinger om onkel Erling og hans kone Carlas uoverskuelige problemer med collien og lædersofaens hudsygdomme. 

En af Carstens sidste udgivelser er sangen med videoen som hitter på YouTube og facebook ”Vi Bader Nøgen. Se den!

Dørene åbner
Dørene åbner kl. 19.00.
Kom i god tid og nyd stemningen, det gode selskab og en god, lokal øl!
 
Medlemspris:
Som medlem af Gnisten/Musikværket Ry får du 10% rabat på billetten. Du kan købe én billet på dit medlemskort.

Meld dig ind før du køber din billet og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb.
Indmeldelse her.

Om Gnisten
Gnisten er et spille- og kultursted i det gamle varmeværk i Ry, som foreningen Musikværket Ry er i gang med at skabe. Gnisten er hjerteblod - skabt af en stor flok frivillige. 

Adgang for handicappede
Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk! Vi kan desværre endnu ikke tilbyde handicapvenlige toiletforhold, men vi er på sagen. Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have. Der er gelænder ved trappen for forsiden af huset. 
Sig til hvis du har brug for hjælp til at komme ind. 

Parkering
Vi har få parkeringspladser tæt på Gnisten - så sæt helst din bil på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens parkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej). Kom gerne på cykel, til fods eller med toget. 

Corona
Vi overholder myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. corona.    

 

Del arrangementet på de sociale medier:

Standardbilletter

DKK 200,00

Medlemsbillet

DKK 180,00