Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

UDSOLGT! Bull & Hjorth plus Mathiasen

Tidspunkt: torsdag d. 11. november 2021 kl. 20:00 - torsdag d. 11. november 2021 kl. 22:00

Bull & Hjorth rejser gennem efteråret med stemningsfulde danske sange. Og de har uforlignelige Niels Mathiasen med på sax. Der er garanti for en underholdende, eftertænksom og rørende koncert med to af landets bedste performere. Glæd dig til en fantastisk aften!

Efterårstourné: "Den tid på året". 
Bull & Hjorth rejser gennem efteråret med stemningsfulde danske sange. Alt mellem himlen og dybet tages op i hverdagsbetragtninger, indre som ydre. Med udgangspunkt i deres udgivelser fylder den dynamiske duo ører og hjerter med eftertænksomme musikalske efterårstoner. Som noget helt nyt, har de den uforlignelige Niels Mathiasen med på saxofon. 

Videohilsen fra Gorm Bull til Gnistens publikum - med musikalsk smagsprøve!

Musikalsk smagsprøve

Bull & Hjort + Mathiasen er
Gorm Bull: r manden bag slagssangen ”Danmarks Jernhårde Ladies” og har deltaget i Dansk Melodi Grandprix i 1993/1996. De står bag pladerne ”Huskekager”, ”Noget om Voksenliv”, ”Mit liv er alles”, ”Alt er nu” og ”#sommerserenader”.

Palle Hjorth: kendt fra bl.a Savage Rose, Poul Krebs og Peter Sommer. I 2014 modtog han en Steppeulv som årets musiker.

Niels Mathiasen: har spillet med bl.a Kim Larsen (inkl. Cirkus Himmelblå), Thomas Helmig (Vejen væk), Mek Pek Partyband, Gnags, Grarup Allstars og Poul Krebs 

Dørene åbner kl. 19.00. Kom i god tid - nyd selskabet og en lokal øl fra Gnistens bar.

Glæd dig til en fantastisk aften med tre erfarne og super musikalske herrer! 

Medlemspris:
Som medlem af Gnisten/Musikværket Ry får du 10% rabat på billetten. Du kan købe én billet på dit medlemskort.
Meld dig ind før du køber din billet og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb.
Indmeldelse her.

Om Gnisten
Gnisten er et spille- og kultursted i det gamle varmeværk i Ry, som foreningen Musikværket Ry er i gang med at skabe. Gnisten er hjerteblod - skabt af en stor flok frivillige. 

Adgang for handicappede
Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk! Vi kan desværre endnu ikke tilbyde handicapvenlige toiletforhold, men vi er på sagen. Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have. Der er gelænder ved trappen for forsiden af huset. 
Sig til hvis du har brug for hjælp til at komme ind. 

Parkering
Vi har få parkeringspladser tæt på Gnisten - så sæt helst din bil på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens parkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej). Kom gerne på cykel, til fods eller med toget. 

Corona
Vi overholder mydighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. corona.    

 

Del arrangementet på de sociale medier:

Standardbilletter

DKK 250,00

Medlemsbillet

DKK 225,00