Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

STOP MOTION FILM WORKSHOP

Tidspunkt: lørdag d. 5. december 2020 kl. 14:00

Lørdag den 5. december 2020 er vi 30 børn og voksne, som i fællesskab skal arbejde sammen med  at lave små videofilm og lære teknikken bag "Stop-Motion-FILM med udgangspunkt i FN's mange Verdensmål. Det er en teknik, som blandt andet er benyttet i filmen "F - for fårmageddon" og flere andre.

Det bliver en spændende og lærerig dag, hvor hvert enkelt barrn deltager aktivt og får "ler under neglene". Med saks og papir skabers de små figurer, der skal anvendes for at lave de små videofilm via sin smartphone.

Du skal være mellem 9 og 12 år - og der er begrænset et antal pladser til rådighed. Derfor: Den som kommer først til mølle...får først malet eller rettere, får pladsen. Er der udsolgt?Så send en email til info@filmklubben.online og bliv skrevet på venteliste. 

Det koster 25 kr. at deltage plus billetgebyret på 6,25 kr. ialt 31,25 kr. til dækning af guf, sodavand og frugt. 

Workshoppen starter kl. 14.00 og slutter kl. 18.00. Det finder sted i Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71. 

HUSK: Når du går og står - mundbind på!

Workshoppen arrangeres i et samarbejde mellem Filmklubben Hanen & Hønen og Filmklubben BUF NORD i samarbejde med DaBUF (Landsforeningen danske børne- og ungdomsfilmklubber) med økonomisk støtte fra Dansk Ungdoms Fællesråd, Nordea-fonden, Tuborgfondet og Det Danske Filminstitut.

 

Deltager

DKK 25,00