Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Velkommen

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen til filmklubben Hanen og Hønen.

Vi har fire grupper: Mini-gruppen/Børnehavebørnene, gruppe 1 (0. til 4 klassetrin), gruppe 2 (Fra 5.7. klassetrin) og endelig har vi Midt I Ugen-film for seniorerne. Hertil kommer en række forskellige special arrangementer  for både store og små. Alt i alt er der tale om 34 arrangementer i løbet af den kommende sæson. Det er mange - men det bliver sjovt.

Bemærk: Forældrene til børnene i Mini-gruppen/børnehavebørnene må gerne deltage sammen med deres børn - uden merbetaling. Det samme gælder i gruppe 1 og 2 samt til special-arrangementerne som jule-disco, julefilm, og fastelavnsarrengementet og MGP-festen i februar 2020.

Du kan tilmelde dig filmklubben via denne side - og du kan også tilmelde dig special-arrangementerne samtidig eller senere. Vi gør dog opmærksom på, at der kun er plads til 150 personer i Medborgerhusets store Festsal. Det siger Brandtilsynet - og det skal overholdes, naturligvis.

Når du er blevet meldt ind og betalingen er gennemført modtager du automatisk en kvittering og et midlertidigt medlemsbevis. Det tager du med første gang og så bytter vi det til et flot  medlemsbadge, som skal medbringes hver gang.

Bemærk venligst, at foruden filmklubkontingentet, så pålægges hver bestilling et mindre gebyr fra Flexbillet, som administrerer hele tilmeldingssystemet på en sikker og betryggende facon, hvorimod Dankort-gebyret, som bankerne opkræver pålægges os.

God fornøjelse og på gensyn

Tilmelding til sæson 2019/2020

Klik herunder for at starte medlemstilmeldingen. Du kan tilmelde ét eller flere medlemmer i samme omgang.

Ingen aktive events

Der er ingen aktive events at vise lige nu.