Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Velkommen

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen til filmklubben Hanen og Hønen.

Vi har to grupper: Gruppe 1 (0. til 4 klassetrin), gruppe 2 (Fra 5.- 7. klassetrin) Hertil kommer en række forskellige special arrangementer for både store og små.

Du kan tilmelde dig filmklubben via denne side - og du kan også tilmelde dig special-arrangementerne samtidig eller senere. Vi gør dog opmærksom på, at der kun er plads til 50 personer i Medborgerhusets store Festsal. Det siger Sundhedsmyndighederne - og det skal overholdes, naturligvis.

Når du er blevet meldt ind og betalingen er gennemført modtager du automatisk en kvittering og et midlertidigt medlemsbevis. Det tager du med første gang og så bytter vi det til et flot medlemsbadge, som skal medbringes hver gang.

Bemærk venligst, at foruden filmklubkontingentet, så pålægges hver bestilling et mindre gebyr fra Flexbillet, som administrerer hele tilmeldingssystemet på en sikker og betryggende facon, hvorimod Dankort-gebyret, som bankerne opkræver pålægges os.

God fornøjelse og på gensyn.

Tilmelding til sæson 2020/2021

Klik herunder for at starte medlemstilmeldingen. Du kan tilmelde ét eller flere medlemmer i samme omgang.

Ingen aktive events

Der er ingen aktive events at vise lige nu.