Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Sagaløbet 2019

Tidspunkt: lørdag d. 5. oktober 2019 kl. 16:00 - søndag d. 6. oktober 2019 kl. 10:00
7 deltager(e)

Elsker du vilde FDF-aktiviteter og udfordringer? Synes du også det er meget federe at være vågen om natten end at sove? Har du, hvad der skal til for at vinde en masse point? Så tag med på Sagaløbet sammen med dine bedste FDF-venner! Sagaløbet er et natløb for alle væbnere, seniorvæbnere og seniorer, som har mod på udfordringer og vilde poster. Løbet starter lørdag eftermiddag og slutter søndag morgen. Løbet foregår hele natten, hvor dine ledere står klar til at lave de fedeste poster for alle patruljer, i stedet for at gå med dig rundt på løbet.

Hvornår start: Lørdag d. 5. oktober 2019 kl. 16.00 (tjek ind skal ske senest kl. 15.45).

Hvornår slut: Søndag d. 6. oktober 2019 kl. 10.00.

Hvor henne: Løbets rute er hemmelig, men vi starter og slutter samme sted ved Aabybro Skole (Kattedamsvej 26, 9440 Aabybro).

Pris: 150 kr. + betalingsgebyr til Flexbillet.

Det er pålagt virksomheder og lignende at betale gebyret for betaling med betalingskort, hvorfor du ikke opkræves dette. Vi opfordrer til, at du betaler med Dankort eller VISA/Dankort, da det er billigst for FDF. Undgå venligst udenlandske kreditkort som MasterCard og lignende.

Læs mere om arrangementet på https://sagalobet.dk/ eller på https://www.facebook.com/sagalobet/

Sidste frist for tilmelding er d. 5. oktober 2019 kl. 23.59.

Du skal bruge dit medlemsnummer for at kunne tilmelde dig. Hvis du ikke har fået dit medlemsnummer eller ikke kan huske det, så send en SMS med dit navn til Mads på tlf. nr.: 28 96 76 88, så sender han dit medlemsnummer til dig.