Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Efterårslejr 2020

Tidspunkt: søndag d. 11. oktober 2020 kl. 10:00 - fredag d. 16. oktober 2020 kl. 14:00
69 deltager(e)

Kære deltager og dine forældre

 

Mandag d. 7. september kom der opdaterede retningslinjer vedr. CoVid-19 situationen, gældende frem til foreløbigt d 22. september 2020

 

Vi forventer fortsat helt bestemt at afholde Efterårslejr 2020. Tilmeldingerne ruller ind, og jeres ledere er i fuld gang med røde løbere, kameralinser og statuetter. 

 

FDF arbejder, via DUF, sammen med Kulturministeriet som er dem der laver retningslinjer for Foreningsaktiviteter. Vi har altså et sæt retningslinjer der er tilpasset aktiviteter med børn under 25 år, og dem følger vi. Disse kan variere fra dem der fokuseres på i pressen. 

 

Jo, det bliver da en anderledes Efterårslejr end vi er vant til. Men det har mange af os allerede prøvet på sommerlejr i år, og ved hvad det drejer sig om. Dermed har både ledere og børn også allerede erfaring med rengøring og hygiejnerutiner på lejr ??. Det skal være trygt at sende dit barn på lejr/være deltager, og vi vil gøre alt i vores magt for at sikre netop dette. Vi følger selvfølgelig alle situationen tæt. Spørgsmål, tvivl og forslag kan sendes til Skipper Zarah (tlf. 23615290)

 

For mere information om retningslinjerne, følg linket herunder: 

https://fdf.dk/nyheder/retningslinjer-for-sommeraktiviteter 

 

Hvis dit barn bliver syg på Efterårslejren, er det utrolig vigtigt at du som forældre er tilgængelig til at hente. Hvis dette ikke er muligt, skal du have fundet en anden der kan hente dit barn.

FDF har klare retningslinjer for hvordan ledere og børn holder afstand og god hygiejne. Her er et udpluk:

(Der kan forekomme ændring alt efter Covid-19 situationen). 

  • Deltagerantallet på lejren overholder retningslinjer for store forsamlinger.
  • Alle deltagere inddeles i mindre familiegrupper, som man sidder sammen med og spiser sammen med på hele lejren 
  • Alle har en fast plads på sovesal og i spisesal, med en meters afstand til næste person i familiegruppen.
  • Nogle fællesfaciliteter såsom bad og toilet er ligeledes tildelt familierne.
  • Vi håndhæver en god håndhygiejne, og er særligt opmærksomme på at holde afstand ved spisning og ved fysisk aktivitet.  


Hvad sker der, hvis lovgivningen strammes og Efterårslejr må aflyses? I den kedelige situation at Efterårslejr må aflyses, vil alle deltagere få den fulde betaling refunderet.