Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Sommerlejr for FDF Aarhus 2

Tidspunkt: søndag d. 11. juli 2021 kl. 18:00 - lørdag d. 17. juli 2021 kl. 12:00

Vranum Bakkehus

Sommerlejr - Hersker for en dag

Søndag d. 11. juli - lørdag d. 17. juli 

Sommerlejrafslutning: 17. juli kl. 10

 

LÆS HELE INDBYDELSEN HER!

Har du også altid drømt om at have dit helt eget land? Hvilke love ville du lave, hvis du var statsminister? Tut i stedet for aftensmad? Kun grinende og ingen sure ledere? I uge 28 skal vi sammen skabe det sjoveste, sejeste og mest fantastiske FDF-land. 

En flok toptunede ledere glæder sig til en lejr for fulde gardiner, og vi håber DU vil med! 

Årets sommerlejr går til Vranum Bakkeland, som skal formes, så vi kan få mest mulig FDF-sjov. Gennem leg og forskellige udfordringer skal vi finde ud af, hvad der betyder mest for os i vores land.

Tidspunkt

For puslinge, tumlinge og pilte starter sommerlejren søndag d. 11. juli kl. 18.00 ved Ingerslevs Boulevard, hvor vi fælles tager en bus til Vranum Bakkehus. Sørg for at børnene har spist hjemmefra. 

For væbnere, seniorvæbnere og seniorer starter sommerlejren søndag d. 11. juli kl. 10.00 i Rømerbo. Herfra skal I på eventyr ud i det fri og sammen finde vej til lejren. Medbring madpakke til frokost første dag.  Psst.. desuden kan I glæde jer til et helt særligt væbner-lejrprogram!

Sommerlejrafslutning 

Forældre og søskende er velkomne lørdag d. 17/7 kl. 10-12, hvor sommerlejren slutter med fælles afslutning, hvor børnene kan få lov at vise, hvor de har været på lejr. Hver familie medbringer noget af sidde på og kopper til sig selv og barn, da der ikke er nok service på selve lejren.

 

Kontakt 

Har du spørgsmål til sommerlejren? 

Kontakt dit barns leder.  

Mail: aarhus2@fdf.dk