Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Sommerlejr LD7 - forhåndstilmelding

Tidspunkt: søndag d. 7. juli 2019 - fredag d. 12. juli 2019
50 deltager(e)

Ohøj din gæve FDFer

Sommeren 2019 er der hvor det hele går løs. Vores kreds tager med på sommerlejren for alle FDFere på Sjælland, Lolland og Falster. For vi har brug for at være mange, når Tidsrejsen går i gang. Vi skal nemlig hjælpe den gode professor Asted Mæhh DeVuns med at komme tilbage i tiden og få ændret historiens gang, før det går helt galt. Siden sommeren har den snedige og skruppelløse videnskabsmand Pippelip set sig gal på alt og alle, og ændret markante ting i vores historie.

Vi håber I vil komme og hjælpe os.

Lejren finder sted i Vig, og stedet hedder Kongelejren.

Vi skal afsted søndag d. 7. juli og kommer hjem igen fredag d. 12. juli. Man kan enten sove indenfor eller udenfor i et telt, hvor du skal sove, det bestemmer lederne i kredsen. Der er toiletter, en legeplads og en lækker strand hvor vi kan bade. Vi skal lege en masse, have hjulpet Asted, spise god mad, grine af fjollede lejrjokes, synge masser af sange, øve os i at være på tidsrejse og ikke mindst få masser af nye gode venner.

Det bliver helt fantastisk og vi glæder os til at have dig med. Vi har brug for at vide hvor mange der kan deltage, og derfor skal du tilmelde dit barn og betale et depositum på 200 kr for at sikre dig en plads.

Du vil få en mere detaljeret indbydelse af din kreds til februar 2019, hvorefter den resterende betaling skal foretages.

Vælg antal børn

DKK 200,00

Vælg antal ledere

DKK 200,00