Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Instruktøruddannelse efterår 2017

Tidspunkt: fredag d. 29. september 2017 - søndag d. 1. oktober 2017
12 deltager(e)

Oprindelig tilmeldingsfrist: 5. september 2017.
Det er den oprindelige tilmeldingsfrist der er gælgende for, hvornår man kan afmelde sig et kursus jvf. FDFs handelsbetingelser.


FORMÅL

Formålet med instruktøruddannelsen er at sikre, at alle instruktører i FDF bliver udrustet med en række konkrete redskaber til at fungere som instruktører.
Samtidig sættes der fokus på, hvordan FDFs formål, ambition og værdigrundlag sættes i spil, når man skal være instruktør.

INDHOLD
Du vil i løbet af kurset blive udfordret på mange forskellige emner bl.a. instruktøren som rollemodel, formål og værdigrundlag omsat i praksis, de udfordringer instruktøren kan møde, instruktørens værktøjskasse og forbundets forventninger til instruktører.

TILMELDING
Ved tilmeldingen vil du blive bedt om at komme med en kort motivation for, hvorfor du har valgt at deltage på instruktøruddannelsen. Der er et begrænset antal pladser på uddannelsen og det er kursusledelsen, der efter tilmeldingsfristen fordeler pladserne.

PRIS
Prisen for at deltage på instruktøruddannelsen er:
Deltagere fra Landsdel 1 – 6: kr. 975 pr. deltager
Deltagere fra Landsdel 7 – 8: kr. 875 pr. deltager
Der udstedes kursusbeviser, så kommunen kan ansøges om kursustilskud efter de lokale regler for støtte til lederuddannelse. Der ydes ingen yderligere rejsegodtgørelse til kurset.

SPØRGSMÅL
Du er altid velkommen til at kontakte uddannelse@FDF.dk

VÆR OPMÆRKSOM PÅ
Deltagelsen på instruktøruddannelsen er ikke en garanti for at blive instruktør i FDF.