Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud. Læs mere

Kanokursus på Sjælland

Tidspunkt: fredag d. 19. maj 2017 - søndag d. 21. maj 2017
8 deltager(e)

Hermed udbydes Turkanosikkerhedskursus og Kanoinstruktør 1 på Sjælland. Tag fat i de kanointeresserede i kredsen og få vedkommende med på dette kursus. Vi glæder os til at se jer  på vandet.

Turkanosikkerhedskursus

Dette kursus henvender sig til dig, der gerne vil lære basisfærdigheder i forhold til at padle i kano.

Kurset består af en teoridel, hvor bl.a. sejladsregler og sikkerhedsinstruksen gennemgås og en praktisk del, hvor der arbejdes med enkelt paddelteknik, en redningsmetode og flådedannelse. Desuden gennemgås, hvad dette kursus giver kompetence til.

Dette kursus giver dig ret til at lede mindre kanoture med børn, unge og voksne i FDF i meget beskyttet farvand udpeget f.eks. af kommunen med en vind på maksimum 4 m/s og en vandtemperatur på minimum 13 grader. Ligeledes giver kurset dig ret til at tage turkanoinstruktør 1.

For at kunne deltage i kurset skal du være fyldt 18 år, kunne svømme 200 m samt have et gyldigt 8 timers førstehjælpsbevis.

Førstehjælpsbevis kan fremsendes efter kurset, hvorefter kursusbevis udstedes.

Kurset er fra fredag aften til lørdag ca. kl. 14

 

Turkanoinstruktør 1

Dette kursus henvender sig til dig, der gerne vil blive bedre til at padle i kano.

Du bliver undervist i de forskellige paddeltag og manøvrer, som er nødvendige for at kunne styre en kano. Ligeledes vil der blive gennemgået teori om planlægning, organisering og ledelse af ture med grupper.

Dette kursus giver dig ret til at lede kanoture med børn, unge og voksne i FDF i beskyttet farvand med en vind på maksimum 4 m/s og en vandtemperatur på minimum 13 grader og sejlads maksimum 20 meter fra kysten. Ligeledes giver kurset dig ret til at tage turkanoinstruktør 2.

For at kunne deltage i kurset skal du være fyldt 18 år, kunne svømme 200 m samt have et gyldigt 8 timers førstehjælpsbevis. Førstehjælpsbevis kan fremsendes efter kurset, hvorefter kursusbevis udstedes.

Kurset varer fra fredag kl. 19.30 til søndag middag og indeholder Turkanosikkerhedskursus.

Målgruppe: Ledere

 

Du kan læse mere om uddannelsesstrukturen på www.fdf.dk/friluftsliv/kano og stille spørgsmål til kano@fdf.dk

 

Pris og rejserefusion

Kurset koster henholdsvis 800 kr. og 1258 kr. som opkræves kredsen. Der ydes rejsegodtgørelse efter FDFs gældende retningslinjer, der kan findes på FDF.dk.

 

Tilmelding

Tilmelding sker via fdf.dk/kursus. Tilmeldingsfristen er d. 7.maj 2017.

Der udsendes et deltagerbrev med praktiske informationer ca. 7 dage før kurset.

 

Tid og sted

Kurset begynder fredag aften og varer til henholdsvis lørdag/søndag eftermiddag. Kurset afholdes primært på Bagværd sø, Lyngby sø, Furesøen og Mølleåen, og derfor er overnatningen udendørs. Medbring telt til overnatning natten mellem fredag og lørdag.

Mødested fredag aften ca. kl. 19.30:  Tyrolerhuset, Nybrovej 315, 2800 Lyngby

 Spørgsmål stilles til: Johnny Nielsen, jfn@fdf.dk

Se indbydelsen her

Jeg ønsker at deltage på...

Fra DKK 800,00