Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Krinkel - landslejr i Belgien

Tidspunkt: torsdag d. 24. august 2017 - onsdag d. 30. august 2017

Belgien

Er du klar på masser af leg, lejrbål, hygge og oplevelser for livet, samtidig med at du får set Europa og møder nye mennesker fra hele verden? Så tag med FDF på international landslejr i Belgien i sommeren 2017!

FDF’s søsterorganisation i Belgien, Chiro, holder hvert fjerde år en landslejr kaldet Krinkel for alle, der er 16 år og opefter og vi er inviteret til at deltage. Det vil sige, at omkring 4.000 belgiere og en masse internationale deltagere mødes i Belgien for at lege, være på lejr, spise pommes frites og have det fedt. Tænk det som Seniorcity på engelsk.

Programmet for Krinkel er ikke lagt helt fast endnu, men en ting er sikkert: Vi ankommer sammen med de andre internationale deltagere en dag før belgierne, og lærer hinanden at kende, så vi kan bruge de resterende 6 dage på at have det sjovt sammen. Derudover får hver international deltager tilknyttet en belgisk makker, der hjælper med at forstå hvordan en landslejr fungerer på flamsk.

Ligesom FDF fokuserer Chiro på leg, og derfor skal vi ud i grupper af både belgiere og internationale deltagere og lege en masse forskellige lege. Både lege vi kender hjemmefra som belgisk bankebøf og British bulldog, men også en masse nye, seje lege man kan tage med hjem til kredsen og landsdelen.

Du kommer hjem med en oplevelse for livet, nye venner fra hele verden, masser af idéer til nye aktiviteter og lege, og viden om hvordan unge fra resten af verden er og lever.

Se mere på lejrens internationale side her.

Læs mere og find de praktiske oplysninger i indbydelsen