Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Landsorkestersamling og -kursus i Selde

Tidspunkt: fredag d. 8. marts 2019 - søndag d. 10. marts 2019

Landsorkesteret er et tilbud til musikere i og uden for FDF. Det er et stærkt supplement til efterårskursus, instruktøruddannelse og musikundervisningen i kredsen. Landsorkesteret samles et antal gange i weekender og her gennemføres kursus med den klare målsætning at bibringe kursisterne inspiration, motivation og udfordringer i musikken. Dette sker gennem struktureret undervisning.

Målet med weekenden er at samle glade FDF-musikere og øvrige glade musikere, der søger udfordringer. Niveauet er fleksibelt, og målet er 'grønt rige plus'. Vi sigter efter at have normal Brass Band besætning med mulighed for at dublere i stemmegrupperne. Den nedre aldersgrænse er 13 år, og der kan bruges vejledende "optagelsesprøver" hvis besætningen udfordres for at støtte den enkelte i at spille den rigtige stemme.

Kursuspris

DKK 595,00