Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Efterårskursus 2017

Tidspunkt: lørdag d. 14. oktober 2017 kl. 14:00 - fredag d. 20. oktober 2017 kl. 22:00

Oprindelig tilmeldingsfrist: 15. september 2017.
Det er den oprindelige tilmeldingsfrist der er gælgende for, hvornår man kan afmelde sig et kursus jvf. FDFs handelsbetingelser.

DET ER EFTERÅR, HVERDAGEN ER TRIST OG GRÅ, OG DU TRÆNGER TIL UDFORDRINGER, EVENTYR, SKÆG OG BALLADE – OG MASSER AF MUSIK.

Derfor skal du tage på FDF Efterårskursus 2017 for alle orkestermusikere i FDF! I år bliver det helt vildt eventyrligt. Opdelingen af kurset i riger og delkursernes navne er de samme som sidste år. I år laver vi ét stort fælles tema for HELE kurset, nemlig HARRY POTTER. Alt dette, og meget mere, kan du læse om i denne indbydelse. Så kom og lev en uge som rigtig
troldmandsmusiker.
På FDF Efterårskursus vil meget dygtige instruktører, dirigenter og delkursusledere sørge for, at du og ca. 150 andre unge og gamle får en pragtfuld uge i musikkens tegn på FDFs største musikkursus!

FDF Efterårskursus tilbyder i år intet mindre end fre riger med i alt syv delkurser, hvor du kan få undervisning på lige netop dit musikalske niveau. Så uanset om du er helt ny i kredsens elevorkester eller har spillet på dit instrument i mange år – har vi et tilbud til dig!

En stor del af kurset vil du være sammen med det rige, du har tilmeldt dig. Her vil du få undervisning på dit instrument, spille i ensemble og stort orkester. Det er også i riget, vi hygger, når der ikke er fællesprogram. Dine instruktører vil sørge for, at du får det helt specielt godt i netop dit rige!

Du skal aftale
med din orkesterleder, hvilket rige du skal tilmelde dig, og ud fra dette vil instruktørerne hurtigst muligt fnde det bedste delkursus til dig. Dette gør, at du havner på det helt rigtige niveau, og får den bedst mulige oplevelse!
Så du tilmelder dig et rige hjemmefra, og når du mødes med instruktørerne lørdag eftermiddag, fnder vi ud af, hvilket delkursus der passer bedst til dig.

Lørdag eftermiddag bruger vi til, at du spiller sammen med instruktørerne, og instruktørerne vil så sætte delkurserne sammen. Vi kan allerede nu sige, at det bliver spændende, og du sikkert vil blive udfordret både på en ny stemme og sammen med nye kammerater.

Du må meget gerne kontakte kursusledelsen, inden du tilmelder dig, hvis du får brug for hjælp.

Læs mere om rigerne og alt det praktiske i indbydelsen, som du finder i kursuskataloget:

 

Hent som pdf

Fuld uge kr. 2195,-
Halv uge kr. 1395,-