Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Efterårskursus 2018

Tidspunkt: lørdag d. 13. oktober 2018 - fredag d. 19. oktober 2018

TIlmeldingsfristen er overskredet. Kontakt Jan Olav Skogøy på jan@skogoy.dk.

»A LONG TIME AGO IN A GALAXY FAR, FAR AWAY«
- ELLER FOR MEGET LÆNGE SIDEN I EN FJERN GALAKSE, SIDDER DU OG TRÆNGER TIL UDFORDRINGER, EVENTYR, SKÆG OG BALLADE – OG MASSER AF MUSIK.

Derfor skal du tage på FDF Efterårskursus 2018, der er for orkestermusikere, der spiller på brass band instrumenter, og slagstøjsfolk. I år rejser vi til Star Wars universet og leger under hele kurset. Kurset er opdelt i riger med hver deres delkurser, så det er muligt at tilmelde sig lige netop ens niveau.

I år har vi ét stort fælles tema for HELE kurset, nemlig Star Wars. Alt dette, og meget mere, kan du læse om i denne indbydelse.

- SÅ KOM OG LEV EN UGE SOM RIGTIG JEDI ELLER EN AF DINE ANDRE YNGLINGSVÆSENER.

På FDF Efterårskursus vil meget dygtige instruktører, dirigenter og delkursusledere sørge for, at du og ca. 150 andre unge og gamle får en pragtfuld uge i musikkens tegn på FDFs største musikkursus! Vi samler et stærkt hold af frivillige, professionelle og engagerede instruktører, der kan undervise lige netop dig. FDF Efterårskursus er en integreret del af FDF Lederuddannelse.

FDF Efterårskursus tilbyder i år fire riger med i alt seks delkurser, hvor du kan få undervisning på lige netop dit musikalske niveau. Så uanset om du er helt ny i kredsens elevorkester eller har spillet på dit instrument i mange år – har vi et tilbud til dig!

En stor del af kurset vil du være sammen med det rige, du har tilmeldt dig. Her vil du få undervisning på dit instrument, spille i ensemble og stort orkester. Det er også i riget, vi hygger, når der ikke er fællesprogram. Dine instruktører vil sørge for, at du får det helt specielt godt i netop dit rige!
Du skal aftale med din orkesterleder, hvilket rige du skal tilmelde dig, og ud fra dette vil instruktørerne hurtigst muligt finde det bedste delkursus til dig. Dette gør, at du havner på det helt rigtige niveau, og får den bedst mulige oplevelse!

Så du tilmelder dig et rige hjemmefra, og når du mødes med instruktørerne lørdag eftermiddag, finder vi ud af, hvilket delkursus der passer bedst til dig. Lørdag eftermiddag bruger vi til, at du spiller sammen med instruktørerne, og instruktørerne vil så sætte delkurserne sammen. Vi kan allerede nu sige, at det bliver spændende, og du sikkert vil blive udfordret både på en ny stemme og sammen med nye kammerater.
Du eller din orkesterleder må meget gerne kontakte kursusledelsen, inden du tilmelder dig, hvis du får brug for hjælp.

Se alle de praktisk oplysninger i indbydelsen.