Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Bus tur og retur - Seniorfestival for Landsdel 8

Tidspunkt: fredag d. 13. september 2019 kl. 15:45
75 deltager(e)

Så er der snart SENIORFESTIVAL igen, og nøj hvor vi glæder os. Vil du også gerne med til Rødding, og møde alle dine FDF venner? Så tag den lette løsning, og købe billet til transporten her. (HUSK at købe festivalbilletten på seniorfestival.dk)

Landsdelen har sørget for en god pris på bustransport tur/retur til festivalen. Vi sørger for en quiz eller to til den lange køretur, du skal selv huske mad og drikke. 

Bussen kører fra DGI byen ved Københavns Hovedbanegård fredag d. 13. september kl. 16. Du skal være ved bussen senest 15:45.

Vi er retur samme sted søndag d. 15. september kl. 17.30. det betyder at i skal være klar til at tage hjem ved busserne klokken 13.15 

Prisen for tur/retur er 375 kr. i alt, som du vil blive opkrævet her ved tilmelding. Tilmeldingen er bindende, og din billet kan ikke returneres eller overdrages til andre.

For at der kan være plads til alles bagage, må man tage 1 stk. bagage med pr. deltager.

Der er 160 pladser, og det er først til mølle. Hvis pladserne er udsolgte, kan du skrive dig på venteliste -> 

Hvis der er mere end 40 på ventelisten, bestiller vi en bus mere. 

Tilmeldingen lukker den 31. august.