Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Midtvejsdebat 2019

Tidspunkt: fredag d. 8. november 2019 kl. 20:00 - lørdag d. 9. november 2019 kl. 16:00

FDF Midtvejsdebatten 2019 - Min og vores folkekirke

”For at være leder i FDF skal man have en personlig tilknytning til folkekirken.” Sådan står det skrevet i vores vedtægter, men hvad vil det egentlig sige? Der er sikkert lige så mange forskellige svar på dette, som der er FDF-ledere - eller måske endda medlemmer i folkekirken. På baggrund af flere inspirationsoplæg fra blandet andet biskop Henrik Stubkjær, vil vi tale om emnet Min og vores Folkekirke. 

På midtvejsdebatten mødes seniorer, ledere, kredsledere, landsdelsledelser, folk fra FDFs skoler og ansatte, samt hovedbestyrelsen og debatterer FDFs tilknytning til folkekirken – både personligt, på kredsplan og som landsforbund. I løbet af døgnet, vil vi blive kloge på os selv og hinanden, samt få nye inputs udefra. Det er din mulighed for at diskutere FDF i dag og i fremtiden. Midtvejsdebatten er samtidig et kursus, hvor du vil få inspiration med hjem til kreds- og udvalgsarbejdet. Som deltager modtager du et kursusbevis efter deltagelse.

Læs programmet her

Hent indbydelsen her

Indkvartering:

Grundet et fantastisk stort antal elever på Silkeborg Højskole i år, er der desværre ikke mulighed for at tilkøbe et værelse. Der bliver lavet sovesale, hvor man selv medbringer liggeunderlag og sovepose. Hvis du har særlige behov ift. overnatning, kan du dog skrive det under bemærkninger, så kontakter vi dig og finder en løsning.

Kursuspris DKK 700,00