Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Seniorkursus Vork * AFLYST *

Tidspunkt: onsdag d. 8. april 2020 - mandag d. 13. april 2020

Du sidder her med en indbydelse til påskens suverænt fedeste oplevelse. Inden længe mødes over hundrede unge mennesker på Vejle station og begiver sig af sted mod Vork bakker, hvor vi glæder os til at tage imod jer!

På Seniorkursus Vork er der udover tid til vilde, skøre og tossede aktiviteter også tid til fordybelse, til forundring og til eftertanke. Du får lov til at snakke om de ting, der ikke altid er plads til i hverdagen, samtidig med at du får masser af ideer med hjem til kredsarbejdet og får mulighed for, at udvikle dig selv på mange forskellige punkter.

Seniorkursus Vork er helt sikkert et ståsted, hvor et særligt fællesskab og Vorkånden lever og udleves gang på gang. Dette ståsted opstår ikke af sig selv. Det opstår når seniorer, instruktører og medarbejdere fra hele landet mødes og indgår i et forpligtende fællesskab. Et fællesskab, hvor man VIL hinanden, passer på hinanden, accepterer hinanden – forskellige som vi er. Vi lærer os selv og andre at kende på godt og ondt og løfter hermed hinanden til nye højder. Du får lov at være dig selv!

Vi glæder os meget til at se dig til påsken

På vegne af alle instruktørerne på Seniorkursus Vork

 

Se indbydelsen med beksrivelse af grupperne her