Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

Seniorkursus på Sletten

Tidspunkt: søndag d. 17. oktober 2021 - lørdag d. 23. oktober 2021

Læs mere om kurset og se grupperne her.

Ved tilmelding i perioden d. 16.–19. september gælder følgende gruppevilkår:

Vi gør fortsat, alt hvad vi kan, for at opfylde dine ønsker til gruppe. Hvis du tilmelder dig i perioden 16.-19. september kan vi dog ikke garantere, at gruppeønskerne kan imødekommes. 

 

SENIORKURSUS - EN DEL AF DIT SENIORLIV!

Du sidder her med indbydelsen til efterårets suverænt fedeste oplevelse! Og vi kan med glæde sige, at planlægningen er i fuld gang!
Der er 15 fede grupper til dig med nye idéer og spændende aktiviteter, der er klar til at blive udlevet af dig og dine seniorbuddies!
Du vil danne nye venskaber, gamle venskaber kan plejes, samtidig med at du kan lære en masse nye ting! På dette kursus vil du opleve mange nye ting, uanset om du skal med for første gang eller om du er en erfaren kursusdeltager.
Kurset har ændret sig en del siden efterået 2019, hvor vi sidst kunne mødes på Sletten. Det betyder mange nye traditioner og oplevelser, som vi glæder os til at skabe sammen med dig.
Selvfølgelig er ikke alt helt nyt. Vi holder stadig fast i mange gode traditioner. Traditioner der binder os sammen som mennesker. Disse traditioner skaber grundlag for det helt unikke fællesskab, der opstår på Seniorkurset, og som gør, at du med sikkerhed ved, at du er ”villet”. Og at du som menneske kan bidrage til et fællesskab, der giver mening, og som giver så meget igen, når du bare giver lidt af sig selv! En følelse af at tro på, at du kan. Kan være dig selv, kan være mere, end da du
kom, og kan være med til at gøre en forskel. En uvurderlig drivkraft, der kombineret med de tusinder af idéer, der vokser på FDF Seniorkursus Sletten, giver et kæmpe skub til FDF, til kredsene og til dig som deltager.
Hvert eneste år kan vi som medarbejdere med glæde sende mange seniorer hjem, som har været med til at skabe et godt og givende kursus for sig selv og ikke mindst hinanden. Vi mener, at FDF Seniorkursus Sletten er med til at give unge mennesker (DIG!) et ståsted at møde verden fra!

På vegne af alle medarbejderne på FDF Seniorkursus Sletten,
Jeppe Sølvberg Strauss og Markus Glavind, Kursusledere

 

Se indbydelsen her.

Kursuspris

DKK 2.511,00