Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud. Læs mere

Familielejr på Sletten

Tidspunkt: søndag d. 23. juli 2017 - lørdag d. 29. juli 2017
Registrering slutter torsdag d. 1. juni 2017

DERFOR SKAL I TAGE MED PÅ FDF FAMILIELEJR SLETTEN

I FDF er vi rigtig gode til lejre, aktiviteter, lege og friluftsliv. Alt dette vil vi gerne tilbyde børnefamilier. Derfor inviterer vi dig og din familie til at tage med på FDF Familielejr Sletten til sommer. Familielejren skaber rammer for, at børnefamilier kan være på ferie og lave spændende aktiviteter. Det er et feriested, hvor man får gode fællesoplevelser og har mulighed for at lære andre familier at kende.
Familielejren er for hele familien, og programmet lægger vægt på fælles familieoplevelser og aktiviteter, som både voksne og børn kan deltage i. Det er lige meget hvor mange børn og forældre/bedsteforældre I er, bare I kommer som en familie, der gerne vil være med. I behøver ikke være FDFere for at deltage på FDF Familielejr Sletten.

FDF FAMILIELEJR SLETTEN ER
- Sjove og udfordrende aktiviteter for hele familien.
- Tid til at være sammen og få fælles oplevelser.
- Natur og friluftsliv på FDFs store lejrområde.
- Nye legekammerater fra hele landet.
- Lejrbål, underholdning og aftensang.
- Fællesskab og samvær med andre familier.
- Mødet med det kristne budskab.

AKTIVITETER
Aktiviteterne på familielejren planlægges af lejrudvalget og søges tilpasset antallet af børn og alderen på de tilmeldte børn.
Typiske aktiviteter kan være:
Besøg på naturværkstedet, mad på bål, kanotur på Julsø, skovtur, svømning i friluftsbadet, lege og spil, markedsdag, klatrevæg, temaløb, tur til Himmelbjerget og meget andet. Hver aften mødes vi til fællessang og underholdning ved bålet.

Læs mere om Familielejr 2017 her

Hent indbydelsen som pdf


Antal ekstra voksne 15+

DKK 1.350,00

Antal børn 1-14 år

DKK 800,00