Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Landslejrkursus på Friluftscenter Sletten 2021

Tidspunkt: fredag d. 17. september 2021 kl. 21:00 - søndag d. 19. september 2021 kl. 13:00

Landslejrkursus - tag med på en eventyrlig opdagelsesrejse!

Du har nu muligheden for at få en skøn forsmag på FDF Landslejr 2022 – sammen med dine medledere fra kredsen og andre FDFere fra hele landet. Tag med på Landslejrkursus på Sletten og oplev de første gnister.

Lad os mødes på Sletten – alle os ledere, der er medskabere og medfortællere af vores allesammens landslejr.

Tag på en weekend og en eventyrlig opdagelsesrejse ind i landslejrens univers. Tag med på Landslejrkursus!

Du vil på kurset møde landslejrens tema mod - og det vil boble frem på forskellig vis i weekendens program. 

Uddannelsesgrupper søndag på Landslejrkursus

Søndag på Landslejrkurset skal du deltage i 1 ud af 6 spændende uddannelsesgrupper. Uddannelsesgrupperne sætter forskellige dele af landslejren i spil.
OBS du skal i tilmeldingen vælge 3 prioriterede ønsker.
Du kan læse mere om grupperne her.

Som barn, ung og voksen kræver det mod at udforske, udfordre og udfolde sit ståsted. Vi mennesker er modige. Det er vi på vidt forskellige måder. Og i FDF er vi modige sammen, når vi bevæger os ind i leg, samtale og relationer. Når børn, unge og voksne i FDF sammen finder modet til at være nysgerrige på livet - så er vi på vej mod et ståsted. 

Vi skaber landslejr sammen!

Når du tager hjem fra Landslejrkursus er du fremover medfortæller og medskaber af FDF Landslejr 2022. Du kan, på allerbedste vis, være med til at bringe temaet og fortællingerne med hjem til alle i din kreds. 

Programmet vil være aktivt, og du vil få et godt overblik over din kreds’ muligheder på landslejren: aktiviteter og program på lejren, at bo sammen med internationale deltagere og mange andre elementer af FDF på jeres landslejr. Der vil være masser af fællessang, underholdning og skøn musik. Oven i hatten bliver der god tid til hyggelige timer med nye og gamle FDF-venner.

Søndag er der en række uddannelsesgrupper, der sætter forskellige elementer af landslejren i spil. Du vælger gruppe ved tilmelding til kurset.

Landslejrkursets formål

Landslejrkurset vil ruste dig til at bringe landslejren, landslejrens principper og temaramme med hjem til børn og voksne i kredsen. Der vil være stor overførselsværdi til det daglige kredsarbejde og jeres fremtidige overvejelser i lederflokken.

Landslejrkursets formål er:

  • At uddanne ledere og holdledere indenfor en række områder, som er til stor gavn for kredsene og dermed en lang række børn og unge fra hele landet.
  • At blive rustet til at blive medfortællere og medskabere af FDF Landslejr 2022.
  • At alle mærker det første landslejrsus og er en del af de første landslejr-stjernestunder.
  • At mødes med andre ledere fra hele landet – og dele reflektioner over lejrliv i FDF.
  • At lege med hinanden, løsninger og de store tanker.
  • At præsentere en række praktiske forhold, som har betydning for landslejrens afvikling.

Transport

Du skal selv sørge for transport til og fra Sletten. Fyld så vidt muligt bilen op, så din kreds sparer penge. Rejser du med offentlig transport, har du mulighed for at tilmelde dig gratis bustransport fra Skanderborg Station til og fra Sletten.

Uanset transportform får du et fast beløb i rejserefusion, baseret på hvor du kommer fra. Dette beløb trækkes automatisk fra deltagerprisen.

Fælles bustransport

Busser afgår fra Skanderborg Station fredag september 2021 kl. 19:35.

Busser ankommer til Skanderborg Station søndag 19. september 2021 i tidsrummet kl. 13:45-14:15. (løbende afgang fra Sletten mellem kl. 13:15-13:45).


Se indbydelsen her

Kursuspris

DKK 1.325,00