Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Registrering af børneattestansvarlig 2021

Tidspunkt: fredag d. 31. december 2021 kl. 23:56 - fredag d. 31. december 2021

At være børneattestansvarlig vil sige, at du er den i kredsen, der har ansvaret for, at der indhentes, arkiveres og registreres børneattester i din kreds. I må gerne være to børneattestansvarlige i kredsen, men da der ifm. indhentningen af børneattesterne arbejdes med personfølsomme data i form CPR-numre, er det en opgave, der holdes på få hænder.

For at kunne blive oprettet som  børneattestansvarlig, skal forbundskontoret indhente en børneattest på dig. Børneattesterne er delt op på kredsniveau og landsforbundsniveau. Den børneattest som forbundskontoret indhenter er på landsforbundsniveau, og vil derfor ikke kunne ses under kredsens børneattester.

Du kan registrere dig som børneattestansvarlig ved at klikke på registrerer-knappen. Når registreringen er gennemført, skal en kredsleder eller formand godkende registreringen. Bemærk, det skal være en anden end dig selv, der godkender.

Derefter bestilles en børneattest på dig, og du får besked i din eBoks om, at du skal give samtykke før vi får en børneattest retur.
Bemærk at der kan være problemer med, at link til samtykke ikke virker i nogle browsere - politiet anbefaler i så fald at prøve i Google Chrome eller Firefox.

Når du er oprettet som børneattestansvarlig, og der dermed er åbnet for muligheden for at taste børneattester i Carla, får du direkte besked.