Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Sejladskursus på Sejlcenter Limfjord

Tidspunkt: fredag d. 14. juni 2019 - søndag d. 16. juni 2019

Sejlcenter Limfjord

Hvem har mulighed for af deltage 

Kurset er for dig, der er væbner/trop og op efter. Så er du spejder, så tøv ikke, du har stadig mulighed for at deltage. Det er ikke noget krav, at du kan sejle. Men selv hvis du kan, lover vi dig, at du nok skal blive udfordret.

 

Udfordringer til vands og på land

Vi starter weekenden fredag aften kl.18:00 med indkvartering. Derefter går vi i gang med en omgang sejladsteori, så du er godt udrustet til sejlads lørdag. Her du får rig mulighed for at af prøve fredagens teori på vandet med sejlads og opgaver. Lørdag aften vil der være en sejlads til en anden havn. Der er der mulighed for at købe lidt snoller, så husk lidt lommepenge. Søndag morgen starter vi med lidt sejlads, hvorefter der vil være en andagt på vandet. Herefter er der kapsejlads bestående af et lagkageløb.

Vi glæder os til at se dig.

De bedste sejler hilsner
Sejlcenter Limfjord  

 

Huslejeandel: kr. 450,-

 

Vigtig!

Det er vigtigt at alle deltager med bringer en skriftlig bekræftelse fra forældre på svømmefærdigheder (200m) samt en tilladelse til sejlads aktiviteter på Jegindø. Et deltagerbrev med yderligere information vil komme op til kurset.