Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Eurocamp 2017

Tidspunkt: fredag d. 4. august 2017 - søndag d. 13. august 2017
5 deltager(e)

Mød spændende unge fra hele Europa!

Internationalt sommerkursus er en fremragende måde at få fælles oplevelser, møde nye kulturer og lære unge fra hele Europa at kende. Vi skal lege, hygge, spise, diskutere, lære og grine sammen, og du kommer med garanti hjem med nye oplevelser og inspiration.

EuroCamp er et internationalt ungdomskursus for unge i frivillige organisationer mellem 16 og 21 år fra hele Europa. På kurset får du mulighed for at lege, udveksle idéer og lære sammen med unge i et internationalt fællesskab.

Temaet på årets EuroCamp er ”Opening the dialogue”, der kan oversættes til dansk som ”Åbn dialogen”.

På EuroCamp zoomer vi ind på hvilke aktiviteter, man kan lave hjemme i sin kreds for at sætte fokus på dette, og i særlig grad hvordan man sætter fokus på mangfoldighed i forhold til at have et inkluderende samfund. Dette kommer du til at arbejde med sammen med andre unge fra hele Europa. På kurset vil du nemlig møde folk fra ungdomsorganisationer rundt om i Europa, diskutere erfaringer og møde de andre organisationer og deres traditioner på nærmeste hold! Formålet med turen er at opleve, hvor sjovt og interessant det er at møde unge fra hele Europa, og at udveksle ideer og lære fra hinanden.

Eurocamp 2017 bliver afholdt i Østrig, hvor værtsorganisationen er Katolische Jungschar, KJSOE. KJSOE er en østrigsk organisation for børn og unge, der arbejder med mottoet ”Wir stellen die Kinder in die Mitte”, ”vi sætter børnene i midten”. KJSOE har ligesom FDF ugentlige møder med alle mulige sjove aktiviteter.
Kurset afholdes under den europæiske paraplyorganisation, der hedder FIMCAP. FIMCAP er en sammenslutning af kristne ngdomsorganisationer i Europa, hvor FDF hvert år sender deltagere til mange fantastiske aktiviteter. Der er en god blanding af meget forskellige organisationer, så du vil helt sikkert kunne opleve lege, aktiviteter og fællesskab på en anderledes måde.

At tage på internationalt sommerkursus kræver mod på at prøve noget nyt. Til gengæld kommer du hjem rig på oplevelser, idéer og nye venner fra hele Europa. Du vil således vende tilbage til Danmark i august godt fyldt op med motivation og oplevelser, inden skole, arbejde og en ny FDF-sæson starter igen.

Læs mere og find de praktiske oplysninger her.