Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

Seniorkursus på Vork

Tidspunkt: søndag d. 17. oktober 2021 kl. 14:00 - lørdag d. 23. oktober 2021 kl. 12:00

Læs mere om kurset og se grupperne her.

Du sidder her med indbydelsen til efterårets største oplevelse. Snart mødes over hundrede unge mennesker i Vejle for at begive sig afsted mod Seniorkursus Vork.

Som deltager på Seniorkursus Vork vil du få nogle vilde og unikke oplevelser, du ikke finder andre steder. Du får både det store sus, men også tid til fordybelse med erfarne instruktører, der har lyst til at tale om de ting, der ikke altid er tid til i hverdagen. De står klar til at give dig en FDF-vitaminindsprøjtning med idéer og aktiviteter, der gør dig til en bedre leder i kredsen.

Når du kommer på Vork, bliver du en del af Vork-familien. Selvom folk kommer fra hele landet, lærer man hurtigt alle at kende på vores lille kursus. Vork er et sted, hvor man VIL hinanden, passer på hinanden, accepterer hinanden – forskellige som vi er. Vi lærer os selv og andre at kende på? godt og ondt. Sammen løfter vi hinanden til nye højder!
Vi glæder os meget til at se dig til efteråret.

På vegne af alle instruktørerne på Seniorkursus Vork
Rasmus Frydensbjerg og Emma Thoftgaard Nielsen, Kursusledelsen

 

Se indbydelsen her.

Kursuspris

DKK 2.511,00