Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Kanokursus i Jylland

Tidspunkt: fredag d. 15. september 2017 - søndag d. 17. september 2017

Aalborg

39 deltager(e)

Turkanosikkerhedskursus

Dette kursus henvender sig til dig, der gerne vil lære basisfærdigheder i forhold til at padle i kano.

Kurset består af en teoridel, hvor bl.a. sejladsregler og sikkerhedsinstruksen gennemgås og en praktisk del, hvor der arbejdes med enkelt paddelteknik, en redningsmetode og flådedannelse. Desuden gennemgås, hvad dette kursus giver kompetence til.

Dette kursus giver dig ret til at lede mindre kanoture med børn, unge og voksne i FDF i meget beskyttet farvand udpeget af f.eks. kommunen med en vind på maksimum 4 m/s og en vandtemperatur på minimum 13 grader. Ligeledes giver kurset dig ret til at tage turkanoinstruktør 1.

 Kurset er fra fredag aften til lørdag ca. kl. 14

 

Turkanoinstruktør 1

Dette kursus henvender sig til dig, der gerne vil blive bedre til at padle i kano.

Du bliver undervist i de forskellige paddeltag og manøvrer, som er nødvendige for at kunne styre en kano. Ligeledes vil der blive gennemgået teori om planlægning, organisering og ledelse af ture med grupper.

Dette kursus giver dig ret til at lede kanoture med børn, unge og voksne i FDF i beskyttet farvand med en vind på maksimum 4 m/s og en vandtemperatur på minimum 13 grader og sejlads maksimum 20 meter fra kysten. Ligeledes giver kurset dig ret til at tage turkanoinstruktør 2.

Kurset varer fra fredag aften til ca. kl. 14 til søndag middag og indeholder turkanosikkerhedskurset.

Valgt kursus

Fra DKK 800,00