Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

FDF Lederkursus

Tidspunkt: fredag d. 28. april 2017 - søndag d. 30. april 2017

Bemærk! Nogle gruppevalg er fjernet fra tilmeldingen her efter fristen. Du kan derfor kun vælge de grupper, der gennemføres. 

I forhold til afmelding er det den ordinære tilmeldingsfrist, der gælder. Det er altså ikke længere muligt at få refunderet deltagergebyret, hvis man afmelder dig.

FDF Lederkursus’ formål er at inspirere til udfoldelse af FDFs ambition og udviklingsmål i det daglige arbejde i kredsen, udvalg, netværk, på kurser og andre FDF-sammenhænge.

Gennem fokus på leg, tro, samfundsengagement og relationer får du mulighed for at få nye indspark til at give børn og unge et ståsted at møde verden fra.

KURSETS ØNSKER
- At tilbyde grupper og moduler i høj kvalitet, som samlet set favner alle
frivillige voksne i FDF, og som kan give inspiration og udfordringer til både
erfarne og nye ledere.
- At der er fagligt kompetente instruktører med noget på hjertet, som både kan inspirere til aktiviteter, der direktekan overføres til kredsarbejdet og samtidig sætte det i relation til FDFs ambition.
- At give et nyt indspark til det daglige FDF arbejde ved at kigge ud ad og inddrage samfundet omkring FDF.
- At give deltagerne en oplevelse både i det nære kredsfællesskab og i det
store fællesskab - på tværs af kreds, netværk og landsdel.

Læs mere om grupper og moduler og find al den praktiske information i indbydelsen herunder.

På gensyn!

Hent som pdf her