Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Seniorkursus på Sletten

Tidspunkt: lørdag d. 12. oktober 2019 kl. 16:30 - lørdag d. 19. oktober 2019 kl. 09:30

SENIORKURSUS - EN DEL AF DIT SENIORLIV!

Er du klar til efterårets suverænt fedeste oplevelse? Vi kan med glæde sige, at planlægningen af FDF Seniorkursus Sletten er i fuld gang! Der er 18 fede grupper til dig med nye idéer og spændende aktiviteter, der er klar til at blive udlevet af dig og dine seniorbuddies!

Du vil danne nye venskaber, og gamle venskaber kan plejes, samtidig med at du kan lære en masse nye ting! Og så er alt selvfølgelig ikke helt nyt. Der er traditionerne. Traditionerne der binder os sammen som mennesker. Disse traditioner skaber grundlag for det helt unikke fællesskab, der opstår på seniorkurset, og som gør, at du med sikkerhed ved, at du er ”villet”. Og at du som menneske kan bidrage til et fællesskab, der giver mening, og som giver så meget igen, når du bare giver lidt af dig selv! En følelse af at tro på, at du kan. Kan være dig selv, kan være mere, end da du kom, og kan være med til at gøre en forskel. En uvurderlig drivkraft, der kombineret med de tusinder af idéer, der vokser på FDF Seniorkursus Sletten, giver et kæmpe skub til FDF, til kredsene og til dig som deltager. 

Hvert eneste år kan vi som medarbejdere med glæde sende mange seniorer hjem, som har været med til at skabe et godt og givende kursus for sig selv og ikke mindst hinanden. Vi mener, at FDF Seniorkursus Sletten er med til at give unge mennesker (DIG!) et ståsted at møde verden fra!

På vegne af alle medarbejderne på FDF Seniorkursus Sletten

Kursusleder
Majken Østergaard Frederiksen.

Læs om grupperne og alt det praktiske i indbydelsen.
https://secure.viewer.zmags.com/publication/e43cbbbd#/e43cbbbd/10