Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Musikweekend på Kongeådalens Efterskole

Tidspunkt: fredag d. 22. februar 2019 - søndag d. 24. februar 2019

FORMÅL
At møde deltagerne med vedkommende forkyndelse, der vækker til eftertanke.
At opleve fællesskab om FDF Musik.
At lære en række brugbare FDF-færdigheder gennem oplevelser og udfordringer.


MÅLGRUPPE/DELTAGERE
Alle FDF´ere fra 14 år

PRIS
Kurset koster 150 kr. Det betales med betalingskort ved tilmelding.


GRUPPER

Sammenspil 1
Er det lidt kedeligt at spille alene?  Og kunne du tænke at prøve at spille sammen med andre. Så er denne gruppe for dem der uøvet i band sammenhæng. Vi skal arbejde med grundlæggende banddiscipliner og grine rigtigt meget.

Sammenspil 2
For dig der har prøvet at spille i band flere gange før og har rutine på dit instrument. Det skal for alvor swinge, der skal være soloer og de allerfedeste riffs skal findes frem.

Sang
Er du vild med sang? Eller er du træt af at synge alene på cykelturen? Så er der nu mulighed for at komme med i korgruppen, hvor vi vil synge rytmisk kormusik. Vi vil lege med rytmer og bruge stemmen på nye måder.

Teknikgruppe
Har du lyst til at lære noget mere om hvordan en mixer virker og hvor mikrofonen skal stå? Eller vil du lære den fedeste lyssætning? Så er det her gruppen for dig. Planen er, at gruppen skal sørge for afviklingen af lørdagens koncert.

March & Lejr-hits
Står din guitar og samler støv? Eller vil du gerne i gang med at spiller klaver? Mangler din kreds en, der kan spille til fællessang? Så er det her gruppen hvor du kan begynde. Der vil være focus på hurtigt at komme i gang med at spille M&L-sange.

PROGRAM
Fredag aften: Indkvartering, Sing in og fælles hygge
Lørdag: Gruppetid og hygge og jam om aftenen.
Søndag formiddag: afslutningskoncert og oprydning