Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

7.-8. klassekursus

Tidspunkt: mandag d. 13. februar 2017 - fredag d. 17. februar 2017
82 deltager(e)

7.-8. klassekursus er et kursus, hvor du både bliver klogere på FDF og dig selv, samtidig med at kurset forbereder dig på måske at blive lederassistent i kredsen. Et kursus er lidt som at være på lejr, hvor man også får lov til at lære en masse nyt.

Se indbydelse

Udfordringer for både knold og krop

Der er undervisning om kristendom, hvor du kommer til at snakke med jævnaldrene om det at tro. Der er dramatik, hvor vi leger os frem til en masse grin. Og så skal vi snakke om FDFs værdigrundlag og lederideal. Din hjerne vil blive udfordret. Bliver du allerede nu forpustet? Det skal du ikke, for din krop bliver også udfordret i form af løb, leg og ballade.


Der vil blive grinet og svedt, tænkt og talt og sammen får vi masser af tid til sang, musik, hyggelige timer med fortælling, lege, og traveture i mørket. Vi bor ikke på hotel, så alle hjælper til omkring det praktiske med madlavning, rengøring og opvask. På den måde lærer du også de andre deltagere meget bedre at kende.

Både sjovt og trygt

Det bedste af det hele er, at det er både sjovt og trygt at tage på 7.-8. klassekursus. Det er nemlig et ret lille kursus, hvor alle lærer hinanden rigtig godt at kende, så man senere kan tage på andre større kurser i FDF og allerede på forhånd kende nogen af de andre.


Blot et minus

Der er kun et minus - man kan kun deltage på et 7.-8. klassekursus én gang. Det gode er, at du får en oplevelse for livet, og at der er masser af andre kurser i FDF.


Eksempel på et dagsprogram

07.30 Go’ morn’ - lysning
08.00 Flag og morgenmad
09.00 Formiddagsprogram
12.00 Frokost
13.00 Vi pauser den
14.00 Eftermiddagsprogram
18.00 Aftensmad
20.00 Aftenprogram og hygge
22.30 Mørkning
23.00 Ro

 

Praktiske oplysninger

Sted
Kursus 1
FDF Bycenter Rysensteen
Rysensteensgade 3
1564 København V

Kursus 2
Limbjerggaard
Bøgedalsvej 20
8680 Ry

Pris
1.599 kr. pr. deltager.
Din kreds skal godkende din deltagelse, og der skal betales inden kurset.

Rejsegodtgørelse
Der ydes rejsegodtgørelse efter FDFs gældende retningslinjer, der kan findes på FDF.dk.

Transport
Skal du på Rysensteen, er der fælles gåtur fra Københavns Hovedbanegård. Instruktørerne vil være til stede i god tid!
Skal du på Limbjerggaard er der fælles transport fra Skanderborg Station. Instruktørerne er på stationen i god tid klar til at tage imod dig.

Indkvartering
Deltagerne indkvarteres i 2-, 4-, 6- eller 8-mandsrum, piger og drenge hver for sig.

Deltagerbrev
Senest 10 dage før kursets start får du et deltagerbrev per mail med praktiske oplysninger. Hvis du ikke kan finde det i din indbakke, så tjek dit SPAM-filter.

Deltagerbevis
Kurset er et led i FDFs lederuddannelse, og du får et bevis for din deltagelse.

Tilmelding
Jo hurtigere du tilmelder dig, jo større chance har du for at komme med. Sidste frist for tilmelding er den d. 22. januar. 
Efter sidste tilmeldingsfrist modtager du en mail om, hvilket kursussted du er optaget på.

Du har mulighed for at ønske, hvor du gerne vil hen, men da der er begrænsede antal pladser, vil der blive fordelt efter først-til-mølle-princippet. Det er derfor en god idé at tilmelde sig i god tid, hvis du har et bestemt sted, du gerne vil hen. Vi samler jer kredsvis, hvis I ønsker det.

Tilmeldingen er bindende. Afbud accepteres kun ved dokumenteret sygdom. På hvert kursus er der højest plads til seks deltagere fra hver kreds.

Fototilladelse
Med din tilmelding tillader du offentliggørelse af billeder taget af dig på kurset på FDFs hjemmeside og i andre af FDFs skrevne medier.
Ønsker du ikke dit billede offentliggjort bedes du melde det til Forbundskontoret i forbindelse med din tilmelding.

Ansvarlig
Forbundssekretær
Mette LaCour
landsdel5@FDF.dk
41 73 11 85