Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

FDF Landsmøde 2018

Tidspunkt: fredag d. 16. november 2018 - søndag d. 18. november 2018

Tilmeldingsfristen er overskrevet. Kontakt forbundskontoret på fdf@fdf.dk eller 3313 6888.

 

Deltag i debatten

Fra den 16.-18. november 2018 afholdes der igen landsmøde i FDF. 

Vær med til at sætte dagsordenen og skab nye relationer på tværs, når kredse fra nord, syd, øst og vest mødes midt i det hele på Nyborg Strand. 

Vel mødt!

Praktisk information om tilmelding

Deltagere fra kredse skal tilmelde sig som enten repræsentant eller observatør. Alle kredse har ret til én repræsentant på landsmøde, kredse med mindst 100 medlemmer har ret til to. Det er vigtigt, at kredsen selv aftaler, hvem der deltager med hvilke egenskaber fra kredsen inden tilmelding.

Du kan ikke tilmelde dig direkte som repræsentant for anden kreds, da der først skal registreres en fuldmagt. Du skal derfor tilmelde dig som observatør for egen kreds, og så retter forbundskontoret din tilmelding til, når fuldmagten er registreret.

Repræsentanter for landsdelene skal vælge at tilmelde sig med den funktion og ikke via deres kreds. Det samme gør sig gældende for ungdomsrepræsentanter.

Udvalgsmedlemmer skal have en aftale med deres udvalgsformand før de tilmelder sig landsmødet.

Hvis du er tvivl om, hvordan du tilmelder dig korrekt, så kontakt forbundskontoret på tlf. 3313 6888 eller fdf@fdf.dk. Så hjælper vi dig på rette vej.