Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Forhåndstilmelding Orkesterkursus 2020

Tidspunkt: lørdag d. 10. oktober 2020 - fredag d. 16. oktober 2020
Registrering slutter søndag d. 3. maj 2020

Planlægningen af orkesterkurset 2020 er allerede i fuld gang. Kursuslederen vil som i 2019 være Jan Olav Skogøy. Udover de dygtige instruktører har vi lavet en aftale med professionel dirigent Tim De Maeseneer samt dirigent Stig Mærsk. 

Vi åbner den endelige tilmelding mandag d. 4. maj 2020. Du kan dog allerede nu sikre dig en plads ved at tilmelde dig vores forhåndstilmelding. De 300 kr. som det koster at tilmelde sig vil blive fratrukket når du gennemfører den endelige tilmelding. 

Ved tilmelding skal du vælge valg af rige. Valg af rige er ikke bindende og kan ændres ved den endelige tilmelding. 

 

Mere om rigerne

Det røde rige er for dig, der er helt nybegynder eller har spillet et par år. I dette rige skal man minimum have lidt kendskab til noder, men der er stor fokus på læring gennem leg og hygge.

Det gule rige er for dig, der har spillet i flere år og er mere rutineret i orkestret. I dette rige kan man f.eks. spille med minimum et par fortegn, og arbejder mere med klang og intonation.

Det grønne rige er for dig, der er en erfaren musiker og nodelæser. Du har meget banderfaring og har overskud, når du spiller. 

Det lilla rige er for dig, der har spillet i få eller rigtig mange år. Det lilla rige starter først onsdag morgen. Dette rige er for kursister på min. 18 år. 

 

FDFer

DKK 300,00