Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Landslejr Kick-off Landsdel 4

Tidspunkt: tirsdag d. 15. juni 2021 kl. 19:00 - tirsdag d. 15. juni 2021 kl. 21:30

Landslejrlivet starter i din ekspedition!
Vær med fra start, når FDF Landslejr 2022 kickstartes med et ledermøde for alle lederne i din ekspedition.

En landslejraften i og med din landsdel
’Kick-off-aften’ er en landslejraften hjemme i din landsdel, hvor ledere fra hele landsdelen samles. Aftenen vil byde på fælles viden om landslejren, sange der vækker minder og vigtigst af alt; så holder hver enkelt ekspedition her det første ledermøde for lederne i de kredse, der skal bo sammen på FDF Landslejr 2022.

Det første ledermøde i din ekspedition
På landslejren bor 5-15 kredse sammen i ekspeditioner. I en ekspedition
har man i fællesskab lejrbål, andagter og en række programpunkter. Det er ekspeditionens mange ledere, der sammen sætter rammerne for de stjernestunder, som FDFs børn og unge får i deres ekspeditioner på landslejren.
Til ’Kick-off-aften’ har lederne mulighed for at tænke og tale sammen på tværs af kredse – og i fælleskab gå på opdagelse i alle de drømme og visioner, der opstår, når FDFere udvikler i fællesskab. Hvilke drømme skal blive til virkelighed i jeres
ekspedition?

Hvilken ekspedition hører du til?
Der er i alt 36 ekspeditioner på landslejren. På FDF.dk/landslejr kan du se, hvilken ekspedition din kreds er en del af.
Se mere her: https://landslejr.fdf.dk/om-lejren/landslejrens-ekspeditioner

Vil du med på landslejr som medarbejder eller
som familie?
Er du ikke aktiv i en FDF-kreds? Eller overvejer du at være medarbejder på landslejren? Eller ønsker du at bo sammen med din familie i familielejren på landslejren? Ja, så er du naturligvis også meget velkommen til ’Kick-off-aften”.
Samtidig med ekspeditionsmøderne vil der være et møde, hvor landslejrens muligheder og rammer for medarbejdere, familier og gæster drøftes i fællesskab.

Vi glæder os til en aften sammen med jer – og til at kickstarte landslejren på ny!

Venlige hilsner fra
Landslejrudvalget & alle landsdelsledelser