Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Internationalt påskekursus

Tidspunkt: søndag d. 9. april 2017 - søndag d. 16. april 2017
4 deltager(e)

Kurset er et internationalt lederkursus for unge mellem 18 og 25 år fra hele Europa. Her får du mulighed for at udveksle erfaringer med andre unge og for at tænke FDF og ungdomsarbejde i et større perspektiv.

Kurset foregår i 2017 i Danmark, på Silkeborg Højskole, og der er ca. 60 deltagere med. Deltagerne er med til at forberede og afvikle forskellige dele af programmet for hinanden. Der vil både være program i de fede rammer på Silkeborg Højskole og oplevelser i området omkring. Vi skal blandt andet på byløb og en tur til Sletten.

Deltagerne kommer fra forskellige lande, kulturer og kristne trosretninger, så du får prøvet dine synspunkter af og udvidet din horisont i diskussionerne. Der bliver også tid til at hygge, lege og grine sammen.

At tage på Internationalt Påskekursus kræver mod på at prøve noget nyt, også selvom det foregår i Danmark. Til gengæld kommer du hjem rig på oplevelser, idéer, ny viden om dig selv og venner spredt ud over Europa.
Du vil helt sikkert komme hjem med en international oplevelse. Kurset handler nemlig om kulturudveksling og fokus vil ikke kun være på Danmark og FDF, men på alle de deltagende organisationer og lande.

Temaet for kurset er ”Playing our way to democratic participation”. Vi skal lære, hvordan man gennem leg kan lære om og af hinanden på tværs af kulturer. Fokus vil være på, hvordan leg kan bruges til at skabe deltagelse og medborgerskab på tværs af Europa.

 

Formål

At unge fra kirkelige børne- og ungdomsorganisationer i Europa kan mødes og udveksle metoder og ideer
til brug i deres arbejde. Samarbejde, interkulturel forståelse, debat og forkyndelse er nøgleord. Stemningen på kurset er i høj grad præget af deltagernes forskellige holdninger, baggrunde og traditioner. Andagter, lege, mad og musik er sammensat på tværs af nationalitet og kultur.

 

Deltagere
Ledere mellem 18 og 25 år. Der er kun plads til ca. 8 FDFere ud af de 60 pladser på kurset. Deltagere der ikke har deltaget på EasterCourse før prioriteres derfor først.

 

Kursussprog 
Det fælles sprog på kurset er engelsk, men det er ikke noget krav, at du kan tale flydende eller forstå perfekt engelsk. Med engelsk fra folkeskolen og godt humør kommer du langt.

2317 kr. - herfra fratrækkes rejserefusion.