Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Modulkursus

Tidspunkt: tirsdag d. 8. oktober 2019 - onsdag d. 9. oktober 2019

Vælg mellem de 7 forskellige moduler. For hvert modul kan du vælge mellem et teoretisk og et praktisk orienteret spor. Du kan vælge at følge blot et enkelt modul eller op til 4 moduler.

På dag 1 vil der være et mærkningsspor hvor vi vil gennemgå de generelle mærkningsregler og gå i dybden med næringsdeklarationen, berigelse og anprisninger. Samtidigt med mærkningssporet vil vi køre et praktisk orienteret spor, hvor vi introducerer sensorik som værktøj om formiddagen og sætter fokus på holdbarhed og holdbarhedsfastsættelse om eftermiddagen.

På dag 2 kan du vælge at følge et længere modul omkring fødevaresvindel og håndtering af de risici der er forbundet hermed, eller du kan vælge det praktiske orienterede spor hvor vi fokuserer på mikrobiologi i fødevareproduktion, egenkontrol og analyseplaner. Bemærk at modulet i fødevaresvindel svarer til 2 moduler.

Moduler

Fra DKK 2.000,00